Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hangi programı kullandığınızı yazarsanız daha çok bilgi alırsınız.aynı programı boxda kur tersini yapArkadaşlar cep telden boxa dosya aktarımı yapabiliyoruz peki tam tersi boxdan cep tele nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı?
Send files to tv yapabiliyorArkadaşlar cep telden boxa dosya aktarımı yapabiliyoruz peki tam tersi boxdan cep tele nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı?
Send files kullanıyorum ama bulamadımSend files to tv yapabiliyor
Send files to tvhangi programı kullandığınızı yazarsanız daha çok bilgi alırsınız.aynı programı boxda kur tersini yap
Telefonunuzda send files to tv uygulaması açık olsun Göndermek istediğiniz dosyayı tvnizdeki dosya yöneticisinden bulun ve seçin , "paylaş" a basın paylaşma yönetimi olarak send file to tv yi seçinSend files kullanıyorum ama bulamadım![]()
Gönderici cihaz tv , alıcı telefon olcakSend files kullanıyorum ama bulamadım![]()
Teşekkürler hocamsend gönderir / receive alır , o şekilde deneyin .Buton şeklinde yapmadıkları için pek anlaşılmıyor ama istediğiniz tarafa tıklayın, diğer cihazdan da öbür tarafa tıklayın gönderir veya alırsınız.
Çok teşekkürler hocamTelefonunuzda send files to tv uygulaması açık olsun Göndermek istediğiniz dosyayı tvnizdeki dosya yöneticisinden bulun ve seçin , "paylaş" a basın paylaşma yönetimi olarak send file to tv yi seçin
Gönderici cihaz tv , alıcı telefon olcak
Teşekkürler hocamGönderici cihaz tv , alıcı telefon olcak
LocalSend uygulamasını kullanın bence ,PC den bile box veya telefona dosya aktarma şansınız var.Veya Telefon boxtan PC vb.Hertürlü.Teşekkürler hocam
Deneyeceğim teşekkürlerLocalSend uygulamasını kullanın bence ,PC den bile box veya telefona dosya aktarma şansınız var.Veya Telefon boxtan PC vb.Hertürlü.
TeşekkürlerÜstte yazmışlar ama hangi cihazı kullanırsanız kullanın LocalSend yükleyebilirsiniz.
Iphone, Mac os, Linux sistemler, windows sistemler, android sistemler....