MİBOX CİHAZIMI LAPTOPTAN NASIL KONTOL EDERİM ?

vedocan

Üye
Konular
5
evde mibox cihazım var bilgisayardan nasıl kontrol ederim ?

teamviewer yada anydesk tarzı uygulama varmıdır ?

marka önemli değilki

amd ryzen 5, 8 ram, windows 10 yüklü

İşlemci ram vs gibi etkenlerde önemli değil.
Teamviewer uygulamasını 2 cihaza kurun bağlantı yapın muhtemelen çalışır. TW gibi uygulamalar kendi cloud servisi üzerinden çalıştırıyor, bu sayede bağlantı gerçekleşiyor yani teknik olarak bu söylediğim çalışır. Ayrıca geçmişte ben bu şekil kullanıyordum hatta telefondan telefona bağlanıp uzaktan yardım ettiğimde oluyordu. Ama şu an pratikte hiç denemedim o yüzden bir deneyin duruma göre sonucu yazmanızı bekliyorum hocam.

Özelliklerini Sormadım. Markası nedir? Bazı Markaların kendi özel Programları var. Onun Haricinde, ve ile Telefon ekranını Windowsa yansıtabilir kontrol edebilirsin. Miboxda denemedim ama muhtemelen çalışacaktır.

Özelliklerini Sormadım. Markası nedir? Bazı Markaların kendi özel Programları var. Onun Haricinde, ve ile Telefon ekranını Windowsa yansıtabilir kontrol edebilirsin. Miboxda denemedim ama muhtemelen çalışacaktır.
sana teşekkür ederim vysor ile hallettim

laptopun markası acer ve bu markada öyle programlar yok.

m3u adreslerini eklemek çok kolay artık
tv klavyesi ile çok zordu

Rica ederim. Sorununu çözmene yardımım olduğuna sevindim. Acer'da değil de, Asus'un bilgisayarlarında kullanılması için bu uygulaması var "GlideX" çok harika bir program, kontrol amaçlı tüm ihtiyaçları gideriyor.

Geri