Yardım Mi Tv Stick 4K Depolama Sorunu

Denedim şimdi başlığı görünce :)
aparatla 32 gb sandisk 3.0 kullandım bellek olarak. hızda çok birşey farketmiyor gözle görülür bir yavaşlama mevcut değil. ilk başta soruyor flaşı takınca ne olarak kullanayım die. dahili depolama seçtim. sonrasında ister toplu olarak ister ayrı ayrı (geliştirici seçeneklerinden harici sürücüye yazmaya zorla diyerek) programları taşıyabiliyorsunuz. toplam da 3 program taşıdım aşağı yukarı 200 mb civarı kendi belleğinde de aynı oranda yükselme oldu.birde üstünde yüklü gelen programları taşımaya (netflix gibi) izin vermiyor ne yazıkki. çokda önemli değil zaten.
Müthiş zamanlama @theperfectstrom 🤟

Senin le konuşmuştuk ya.Ben aparatı getirdiydim unutmuşum. başlığı görünce dedim fırsat bu fırsat hemde kafamızdaki soru işaretleri gider die taktım denedim :)
Evet, özel mesaj değil de forumda konu açıp konuşmuş olsaydık yine de böyle bir başlık açılabilirdi ;)) Eğer birden fazla usb aygıtın varsa bellek dışında; klavye, mouse, ethernet, gamepad vb tek tek ya da USB hub ile aynı anda takarsan bir gün çalışacaklardır muhtemelen. Bir gün bu konuyu "arama" yoluyla bulanlar olur da okursa onlara şimdiden klavuz olsun bu mesajlar.

bunu deneyin lütfen.
Maalesef ne yaptımsa mi stickten foruma bağlanamadım ve dolayısıyla yukarıdaki bağlantıya tıklayamadım. Sanırım protokol ayarları foruma girişe izin vermiyormuş. Bir şekilde çare bulmaya çalışıyorum. Yine de bilgi için teşekkürler

Maalesef ne yaptımsa mi stickten foruma bağlanamadım ve dolayısıyla yukarıdaki bağlantıya tıklayamadım. Sanırım protokol ayarları foruma girişe izin vermiyormuş. Bir şekilde çare bulmaya çalışıyorum. Yine de bilgi için teşekkürler
Hiç uğraşmanıza gerek yok.Ben bu tarz uygulamaları yüklemeyi hem telefona hem sticke send files to tv programını kurarak çözdüm. kullanımı çok basit. google playde reklamlı ücretsiz sürümü mevcut. her 2 cihazın aynı ağ içerisinde olması yeterli. saniyeler içerisinde dosyaları sorunsuz aktarıyor.Bi göz atmanızı tavsiye ederim.

Hiç uğraşmanıza gerek yok.Ben bu tarz uygulamaları yüklemeyi hem telefona hem sticke send files to tv programını kurarak çözdüm. kullanımı çok basit. google playde reklamlı ücretsiz sürümü mevcut. her 2 cihazın aynı ağ içerisinde olması yeterli. saniyeler içerisinde dosyaları sorunsuz aktarıyor.Bi göz atmanızı tavsiye ederim.
Harikasınız tam da dediğiniz gibi yolladım ve temizlik yaptım. Zaten birkaç KB dan başka bişey bulamadı. Bu uygulama ücretli pro sürüm diyor. İlaçlı olarak mı yükledim yoksa bişey yapmam gerekiyor mu

Harikasınız tam da dediğiniz gibi yolladım ve temizlik yaptım. Zaten birkaç KB dan başka bişey bulamadı. Bu uygulama ücretli pro sürüm diyor. İlaçlı olarak mı yükledim yoksa bişey yapmam gerekiyor mu
sanırım ilaçlı sürüm verilen link.sd maid daha önce kullanmıştım hatırladığım kadarı ile başka birşey yapmanıza gerek yok.

Otg kablo,usb çoğaltıcı ve flash bellek satın al(yoksa tabi).sonra sinetech youtube videolarında var zaten, cihazın hafızasında uygulamaları ve s. flash belleğ deposuna taşı.

Mi Tv Stick kullanıyorum. Ancak o kadar güncelleme aldı ki artık yetersiz depolama alanı uyarısı vermeye başladı. Oysa sonradan yüklediğim uygulama sayısı 5-6 taneden fazla değil ve gerçekten gerekli olanlar. Acaba cihazı fabrika ayarlarına sıfırlasam sadece son güncellemeyi alma şansım var mı? Eğer böyle olursa yeni baştan uygulamalarımı yükleyebilirim. Bu konuda önerisi olan arkadaş var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ram cleaner programını tavsiye ederim. Sinetech youtube kanalında detaylı kullanımı vardı. Programları durdurup, önbellek lerini temizliyor. Adnan hocamın dediği SD maid uyumluysa oda etkili program. Malesef güncellemede neden anlamadım yer açılacağına aşırı bir depolamada şişme ve tam kullanımı oldu. Stick cihazlarda durum böyle.

Öncelikle çok teşekkür ederim bu bilgi çok kıymetli mi stic kullananlar için. Bu kablonun tam ismini söylerseniz sipariş vereceğim. Tekrar sağolun...

Bu üründen bahsediyordum. Aynı yerden almak zorunda değilsiniz elbette ama birebir bahsettiğim buydu.

Öncelikle çok teşekkür ederim bu bilgi çok kıymetli mi stic kullananlar için. Bu kablonun tam ismini söylerseniz sipariş vereceğim. Tekrar sağolun...
OTG y kablo diye yazın bulursunuz. Xiaomi stick 4k kullanıyorum. Tv gücü verirse arkasındaki USB takıyorsunuz.Adaptore gerek kalmıyor. Olmuyorsa Adaptörü kullanırsınız(bazı tv'ler güc yetmiyor veremiyor) Tv kapattıgınızda stick tek otamatik tv ile kapanıyor. Tv açığınızda oto açılıyor. Buda stick kullanım süresini artı etkiliyor.Yanına birde bence yanına birde USB hub alırsanız USB giriş sayısı da artacaktır.

Son düzenleme:

Geri