Mi Box tamiri

Racer

Üye
Konular
1
İzmir ve civarında Mi Box tamiri yapan yer varmı
Teşekkürler,

İzmir ve civarında Mi Box tamiri yapan yer varmı
Teşekkürler,
cihazınıda nasıl bi arıza mevcut? 2 tür arızalar genelde mevcut.
1 nesillerde genelde mmc arızalınyor. cihaz açılışta takılıyor yada restart vs yapıyor.
diğer arıza ise hiç açılmaması buda besleme tarfındaki arızayı gösteriyor.
izmir civarını bilmiyorum fakat araştırıken trabzonda birine denk geldim.kargo ile çalışıyor.
isterseniz kendine bi ulaşın.

• Mi-Servis: Xiaomi'nin çeşitli cihazlarına teknik destek sunmaktadır. Mi Box gibi cihazlar için de destek sağlayabilirler. Ücretsiz kargo ile cihazınızı gönderebilirsiniz. Detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz
  • Çukurova Teknik Servis: İzmir'deki Xiaomi kullanıcılarına hizmet vermektedir. Orijinal parça kullanımı ve garantili onarım gibi hizmetler sunar. Mi Box cihazlarınız için uygun olabilir. Daha fazla bilgiye

cihazınıda nasıl bi arıza mevcut? 2 tür arızalar genelde mevcut.
1 nesillerde genelde mmc arızalınyor. cihaz açılışta takılıyor yada restart vs yapıyor.
diğer arıza ise hiç açılmaması buda besleme tarfındaki arızayı gösteriyor.
izmir civarını bilmiyorum fakat araştırıken trabzonda birine denk geldim.kargo ile çalışıyor.
isterseniz kendine bi ulaşın.
Ali Osman Özakgüne stick 4K göndermistim,Trabzonlu.Mause modunu kurarken okey tuşuna atadım yanlışlıkla..Mecburen yeni yazılım atmak gerekti.100 liraya yaptı 3 ay önce.Tamir daha pahalı tabiki.500-600 civarıydı mmc arızası.Başka arıza olmuyor zaten bu cihazlarda.

Konuyu görüntüleyenler

Geri