Mi box 2 nesil Wot Bilitz oyunu siyah harita sorunu karşılaşan veya bilen vardı acaba?

twentysix_

Paylaşımcı
Konular
2
Arkadaşlar wot bilitz wot sonrası box kurdum herşey ok. ama siyah tanklar ve siyah harita sorunu oluştu eksik bişey veya ayarlarımı var acaba ? Oynayan bu tank oyununu seven vardır belki sormak istedim 🙂 Oyunda kasma veya birsorun yok.Sadece siyah be ekran harita ve tank dokusunda.

Ekran grnts 2025 09 05 223728
Eğer geliştirici seçenekleri kapalı ise
ayarlar / sistem / hakkında yolunu izle ve Android TV OS derlemesi üzerine gel 7-8 defa tıkla uyarı yazısı gelecek

Ekran grnts 2025 09 05 223723
üzgünüm geç cevap verdim

Sanıyorum CPU veya grafik kartı dan galiba değişen birşey olmadı birşey sanırım ya yetersiz kalıyor veya uyumsuzluk var.Teşekkür ediyorum hocam 🙏

Sanıyorum CPU veya grafik kartı dan galiba değişen birşey olmadı birşey sanırım ya yetersiz kalıyor veya uyumsuzluk var.Teşekkür ediyorum hocam 🙏
Yine arkadaşın paylaştığı ekran görüntüsündeki donanım katmanları seçeneğini aktif ederek şansınızı deneyebilirsiniz, çözüm varsa bu sayfadaki seçeneklerdendir diye düşünüyorum

Yine arkadaşın paylaştığı ekran görüntüsündeki donanım katmanları seçeneğini aktif ederek şansınızı deneyebilirsiniz, çözüm varsa bu sayfadaki seçeneklerdendir diye düşünüyorum
2 Gb Rem Bu Oyun İcin Yetersiz Geliyor Olabilir, Arm Kortex A35 Se Bundan Olabilir.
Bende Next My Box Var Real Racing3 Donma Kasma Yapmadan Aciyor Arm Kortex A53 4 Cekirdekli AlWinner İslemcili Cihazim 64 Gb En İyisinden Sd Kard Taktim.Real Racing3" Kurup Deneyebilirmisiniz Acmassa Muhtemelen Cihaz Kaldirmadigi İcin Siyah Ekran Oluyor.Saygilarimla.
Arkadaşlar wot bilitz wot sonrası box kurdum herşey ok. ama siyah tanklar ve siyah harita sorunu oluştu eksik bişey veya ayarlarımı var acaba ? Oynayan bu tank oyununu seven vardır belki sormak istedim 🙂 Oyunda kasma veya birsorun yok.Sadece siyah be ekran harita ve tank dokusunda.

Hocam denedim sağolon ilginiz için maalesef olmadı.🙏
2 Gb Rem Bu Oyun İcin Yetersiz Geliyor Olabilir, Arm Kortex A35 Se Bundan Olabilir.
Bende Next My Box Var Real Racing3 Donma Kasma Yapmadan Aciyor Arm Kortex A53 4 Cekirdekli AlWinner İslemcili Cihazim 64 Gb En İyisinden Sd Kard Taktim.Real Racing3" Kurup Deneyebilirmisiniz Acmassa Muhtemelen Cihaz Kaldirmadigi İcin Siyah Ekran Oluyor.Saygilarimla.
2 GB ram cihaz tam bilemedim hocam ama dediğiniz gibi ,Bende test ettim
Oyun sistem minimum gereksinimi 1 GB ram Android 5 bilgisine ulaştım.Şöyle bir şey var ,android numarası ne kadar azsa diyelim Android 6 atıyorum ,oyun daha az sistemve donanım harcıyor ve daha stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Bende de Allwinner H6 Android 7 yazılım attığım TanixT6 4-32 cihaz.Oyun sorunsuz açtı.
Birde dedim dahili Android 11 TV deneyim ,umudum yoktu oda sorunsuz açtı.
Sonuç olarak ,2 kanıya vardım ;
1-Amlogic işlemci ile bir uyum sorunu var.
2-Grafk kartı Olumsuz sonuç veren,2 cihaz oldu.Xiaomi 2 nesil ve Alpsmart 4-32 s 565 amlogic X3 sanırım.Bunlarda açmadı ortak yeri grafik kartları g31.

Şimdi ,Logitech f310 veya klavye ve Maus kablolu bağlamak için programlar deniyorum,Öneriniz varsada eklerseniz sevinirim.🙏
.Umarım hallederim buradan mesajımı güncellerim.Bu wot 10 seneye yakındır oynuyorum ,Bulaştı vazgeçemedim🙂Tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.🙏

Son düzenleme:
Hocam denedim sağolon ilginiz için maalesef olmadı.🙏

2 GB ram cihaz tam bilemedim hocam ama dediğiniz gibi ,Bende test ettim
Oyun sistem minimum gereksinimi 1 GB vw Android 5 bilgisine ulaştım.
Oyun Cep Telefonuna Uyumlu Olabilir Sizin Cihaza Uyum Saglamamis Olabilir Aklimada Baska Bir Sey Gelmiyor Maalesef Markette Olsa Oyun Sizin İcin Denicektim Benim Cihazin Marketinde Yok

Oyun Cep Telefonuna Uyumlu Olabilir Sizin Cihaza Uyum Saglamamis Olabilir Aklimada Baska Bir Sey Gelmiyor Maalesef Markette Olsa Oyun Sizin İcin Denicektim Benim Cihazin Marketinde Yok
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.
Oyun APK mobil bir oyun telefonda zaten hergün uğradığım bir oyun🙂 ,İsterseniz
Wot bilitz APK yazıp indirip deneyebilirsiniz.Orjinal kendi sitesinden 233 MB bişey içinde kurulum yapıyor toplamda 3 GB civarı.Üye olup veya misafir olup giriş yapabilirsiniz Oyun biraz hesap kitap azıcık matematik gerektirir ,zırh vs hesaplama🙂

İndirme adresi indirip oynamak isteyen herkes için;

Son düzenleme:
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.
Oyun APK mobil bir oyun telefonda zaten hergün uğradığım bir oyun🙂 ,İsterseniz
Wot bilitz APK yazıp indirip deneyebilirsiniz.Orjinal kendi sitesinden 233 MB bişey içinde kurulum yapıyor toplamda 3 GB civarı.Üye olup veya misafir olup giriş yapabilirsiniz Oyun biraz hesap kitap azıcık matematik gerektirir ,zırh vs hesaplama🙂

İndirme adresi indirip oynamak isteyen herkes için;
İndirdim Kurup Deniyem Bakalim Next My Box Acicakmi Haber Ederim.Oyunu Acildi Lakin Dokunmatik Telefonlar İcin Sanirim Joiystick İle Calistiramadim.Silmek Zorunda Kaldim Siyah Ekran Sorunu Yapmadi Lakin Dokunmatik Ekran İcin Olan Surumumu İndirdim Bilemiyorum

Son düzenleme:
İndirdim Kurup Deniyem Bakalim Next My Box Acicakmi Haber Ederim.Oyunu Acildi Lakin Dokunmatik Telefonlar İcin Sanirim Joiystick İle Calistiramadim.Silmek Zorunda Kaldim Siyah Ekran Sorunu Yapmadi Lakin Dokunmatik Ekran İcin Olan Surumumu İndirdim Bilemiyorum
Evet tuş atama APK programları, ile gamepad veya klavye Maus sanıyorum tuş ataması yapılıp ayarladıktan sonra oynanır sanıyorum.Bende bir kaç program buldum oturup denemeye fırsat bulamadım hocam.Kurarsam herşey sıkıntısız olursa msj eklerim .

Geri