Merhabalar Benim hesapta bir sorun Var

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
17
Admin notu: Bakım çalışması ile sorunu çözüme kavuşturduk. Sorun yaşayanlar lütfen test etsin. Varsa bir hata beni etiketlesin lütfen. Gerekli incelemelerimize devam edelim. @Akyol
—-

Merhabalar Benim hesapta bir sorun Var direk giris yapamiyorum hesap sifremi kabul etmiyor forum bir cok sifre denedim ama yok olmuyor hep Sifremi unuttum uzerinden giris Yapmak zorunda Kaliyorum umarim bana Yardimci olabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konumu gözden kaçırmış olmalısınız ;)

Merhabalar Benim hesapta bir sorun Var direk giris yapamiyorum hesap sifremi kabul etmiyor forum bir cok sifre denedim ama yok olmuyor hep Sifremi unuttum uzerinden giris Yapmak zorunda Kaliyorum umarim bana Yardimci olabilirsiniz
Bu sorunu (IPV6 kullanıcılarının yaşadığı problem) ne servis sağlayıcı ne de hosting firması çözemedi, biz bir şey yapamıyoruz deyip kestirip atıyorlar, geçici olarak üstteki konudakileri deneyebilirsiniz.

Bu sorunu (IPV6 kullanıcılarının yaşadığı problem) ne servis sağlayıcı ne de hosting firması çözemedi, biz bir şey yapamıyoruz deyip kestirip atıyorlar, geçici olarak üstteki konudakileri deneyebilirsiniz.
Ben birşey önersem size erişiminiz olduğu ve eğer daha önce denemediyseniz tabi ki. Cloudflare kullanıcı panelinden ipv6'yı devre dışı bırakmayı denediniz mi acaba? Desteklemesine rağmen her iki bağlantı da aktif olsa bile cloudflare IPv4 tercih eder diyor yine de. Ipv6'yı tamamen devre dışı bırakmak siteye giriş yapan kullanıcının sadece Ipv4 adresi ile girmesini ve işlem yapmasını sağlayacaksa eğer belki çözüm olabilir diye düşünüyorum. Elbette ki bunu yaparken anlık olarak test edebilecek ve bu sorunu halihazırda yaşayan bir hesap ile başarılı ya da başarısız sonuç elde edilebilir. Okumak isterseniz eğer;

Google dns çözüm olabilir mi ?

8.8.8.8
8.8.4.4

Aynı sorun bendede var devamlı giriş yaparken şifreyi sifırlayıpta giriş yapabiliyorum resimdeki hatayı alıyorum ama şifremi sıfırlayınca sorunsuz giriş yapıyorum çıkış yapınca girimiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241126_234149_Chrome.jpg
    Screenshot_20241126_234149_Chrome.jpg
    345.6 KB · Görüntüleme: 9
Aynı sorun bendede var devamlı giriş yaparken şifreyi sifırlayıpta giriş yapabiliyorum resimdeki hatayı alıyorum ama şifremi sıfırlayınca sorunsuz giriş yapıyorum çıkış yapınca girimiyor.

bu konuda çözümü anlattım aslında. Birçok kişi bu şekilde o hatayı almadan girebilmeyi başardı.

bu konuda çözümü anlattım aslında. Birçok kişi bu şekilde o hatayı almadan girebilmeyi başardı.
teşekkürler

xenforo sistemi Vbulettin ve my bb den cok farkli sürekli güncelleme alan sistem ve ücretlidir yilligi ortalama 300-500 dolar burda eski sürüm güncelleme almayan versiyonu kullanilmakta bu durumda sistemin bazi eklentilerinin calismamamsina sebebiyet vermekte. bazi site serverleri xenforo yu benyesinde tam calistiramiyor bu durumda hostingin cok iyi anlayan biri olmasi gerekir anlamiyorsa alakasiz sudan sorun üreterekten bastan savma yaparlar. kayitli üyelerin giris yapama sorunu tamamen site veri tabanindan kaynakli.....

Tekrar dener misiniz? Gece yaptığımız bakım çalışmasında bu sorunu çözüme kavuşturduk. Şuan test ediyoruz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri