Meraba forum hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurK99

Paylaşımcı
Konular
107
Forumda sorunmu var mesaj bölümden bende açık gözükmüyor engelmi yedim herhangi yorum yapamıyorum

Bende neden sorun olsun ki sebep neyden kaynaklı bilmiyorum

Kimse sorunun nasıl düzeleceğini bilmiyormu

Forumda sorunmu var mesaj bölümden bende açık gözükmüyor engelmi yedim herhangi yorum yapamıyorum
Şu an konu içeriside mesaj yazıp ,yorum yapabiliyorsunuz . bahsettiğiniz sorun tam olarak nedir?

Bilgisayarda yorum kısmı bende kapalı telefon üzerinden yazıyorum. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum

Fotoğraf attım bakarsınız

Ekli dosyalar

• 20250502_181929.jpg
    20250502_181929.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 21
  • 20250502_181941.jpg
    20250502_181941.jpg
    3.3 MB · Görüntüleme: 21
Telefon üzerinden yazıyorum ancak öyle oluyor bilgisayarda yazamıyorum site sahibi bu sorunu düzeltmez mi

Telefon üzerinden yazıyorum ancak öyle oluyor bilgisayarda yazamıyorum site sahibi bu sorunu düzeltmez mi
şuana kadar kimse sizin gibi sorun yaşamadı veya yaşadı ama konu açıp bize bildirmedi bilemiyorum. bence sorun sizde

tamam sorunu çözüldü halletim umarım bıdaha böyle bir sorunla karşılaşmam çerezleri temizledim sorun çözüldü

Dostum sadece size ait bir sorunu takdir edersiniz ki biz çözemeyiz. Zaten kendi kendine de düzelmiş anladığım kadarıyla.

Zaten forumda genel bir sorun olsa telefondan da yapamazdınız.

Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitleyebilirim diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri