Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sıkıntı SendeForumda sorunmu var mesaj bölümden bende açık gözükmüyor engelmi yedim herhangi yorum yapamıyorum
Sıkıntı Sende
Şu an konu içeriside mesaj yazıp ,yorum yapabiliyorsunuz . bahsettiğiniz sorun tam olarak nedir?Forumda sorunmu var mesaj bölümden bende açık gözükmüyor engelmi yedim herhangi yorum yapamıyorum
çalışan olsa bile ömrü en fazla 1 gün dür kesinCalişan Beinsport olan m3u varmi
şuana kadar kimse sizin gibi sorun yaşamadı veya yaşadı ama konu açıp bize bildirmedi bilemiyorum. bence sorun sizdeTelefon üzerinden yazıyorum ancak öyle oluyor bilgisayarda yazamıyorum site sahibi bu sorunu düzeltmez mi
bence karşılaşmazsıntamam sorunu çözüldü halletim umarım bıdaha böyle bir sorunla karşılaşmam
Dostum sadece size ait bir sorunu takdir edersiniz ki biz çözemeyiz. Zaten kendi kendine de düzelmiş anladığım kadarıyla.Telefon üzerinden yazıyorum ancak öyle oluyor bilgisayarda yazamıyorum site sahibi bu sorunu düzeltmez mi