Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Durum şu kullanıcı adı şifreyle uygulamaya giriyorum girdikten sonra alt kullanıcı ekle diyor adımı yazıp kaydediyorum sonrasında liste ekle diyor o listeyi nereden nasıl yüklemem gerekiyor Hayırlı bayramlar dilerimAldığınız yer size kullanıcı adı-şifre vermedimi ?
Hayırlı bayramlar.
Siz mevcut üyeliğinizden hariç başka hesap mı eklemek istiyorsunuz ? Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra liste oto gelmesi lazım. Ekran resmi koyarsanız daha anlaşılır olacaktır.Durum şu kullanıcı adı şifreyle uygulamaya giriyorum girdikten sonra alt kullanıcı ekle diyor adımı yazıp kaydediyorum sonrasında liste ekle diyor o listeyi nereden nasıl yüklemem gerekiyor Hayırlı bayramlar dilerim
Siz mevcut üyeliğinizden hariç başka hesap mı eklemek istiyorsunuz ? Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra liste oto gelmesi lazım. Ekran resmi koyarsanız daha anlaşılır olacaktır.
Teşekkür ederim iyi bayramlarBurda anlatıyor adım adim
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-linkleri-kurulum-ve-kullanim-rehberi.2979/
İyi bayramlarTeşekkür ederim iyi bayramlar
Şimdi jeton düştü bende reis ya.Ben Max iptv diye bir iptv aldı sanıyorumMax player'e merak ettiğim için ben de üyelik açtım. deneme hesabını aktif etmek için ödeme planı oluşturmanız gerekiyor sanırım . Aksi taktir de proğramı kurup kullanıcı-şifrenizi girseniz bile liste gelmiyor.
Exxen felan tarzı bir şey yapmışlar reis adamlar. Hayırlı bayramlar.Şimdi jeton düştü bende reis ya.Ben Max iptv diye bir iptv aldı sanıyorum![]()
Hayırlı bayramlar reisExxen felan tarzı bir şey yapmışlar reis adamlar. Hayırlı bayramlar.
teşekkür ederim kardeşim hayırlı bayramlarMax player'e merak ettiğim için ben de üyelik açtım. deneme hesabını aktif etmek için ödeme planı oluşturmanız gerekiyor sanırım . Aksi taktir de proğramı kurup kullanıcı-şifrenizi girseniz bile liste gelmiyor.