Max player iptv nasıl kullanılır

zeugman

Üye
Konular
6
Arkadaşlar max player nasıl kullanılır 7 günlük abonelik deneme başlattım ama nasıl kullanılır liste nasıl eklenir bir türlü çözemedim yardım edebilir misiniz

Aldığınız yer size kullanıcı adı-şifre vermedimi ?

Hayırlı bayramlar.

Aldığınız yer size kullanıcı adı-şifre vermedimi ?

Hayırlı bayramlar.
Durum şu kullanıcı adı şifreyle uygulamaya giriyorum girdikten sonra alt kullanıcı ekle diyor adımı yazıp kaydediyorum sonrasında liste ekle diyor o listeyi nereden nasıl yüklemem gerekiyor Hayırlı bayramlar dilerim

Durum şu kullanıcı adı şifreyle uygulamaya giriyorum girdikten sonra alt kullanıcı ekle diyor adımı yazıp kaydediyorum sonrasında liste ekle diyor o listeyi nereden nasıl yüklemem gerekiyor Hayırlı bayramlar dilerim
Siz mevcut üyeliğinizden hariç başka hesap mı eklemek istiyorsunuz ? Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra liste oto gelmesi lazım. Ekran resmi koyarsanız daha anlaşılır olacaktır.

Siz mevcut üyeliğinizden hariç başka hesap mı eklemek istiyorsunuz ? Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra liste oto gelmesi lazım. Ekran resmi koyarsanız daha anlaşılır olacaktır.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-06 153449.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 153449.jpg
    28.7 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-06-06 153605.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 153605.jpg
    42.9 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-06-06 153639.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 153639.jpg
    16.2 KB · Görüntüleme: 25
Player değiş oda olmazsa aldığın yere söyle Kategorilerini aktif etsinler

Max player'e merak ettiğim için ben de üyelik açtım. deneme hesabını aktif etmek için ödeme planı oluşturmanız gerekiyor sanırım . Aksi taktir de proğramı kurup kullanıcı-şifrenizi girseniz bile liste gelmiyor.

Max player'e merak ettiğim için ben de üyelik açtım. deneme hesabını aktif etmek için ödeme planı oluşturmanız gerekiyor sanırım . Aksi taktir de proğramı kurup kullanıcı-şifrenizi girseniz bile liste gelmiyor.
Şimdi jeton düştü bende reis ya.Ben Max iptv diye bir iptv aldı sanıyorum 🙃

teşekkür ederim kardeşim hayırlı bayramlar

Geri