Marques Brownlee, telefon ödüllerini açıkladı

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
30
Marques Brownlee, teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin yakından tanıdığı, YouTube’da MKBHD adıyla içerik üreten popüler bir teknoloji yorumcusu.

Özellikle telefon incelemeleri ve kritikleri konusunda kendisini kanıtlamış olan Marques, her yıl olduğu gibi bu yıl da telefon ödüllerini kendi kanalında açıkladı. Kategoriler ise; En Büyük Telefon, En Küçük Telefon, En İyi Kamera, En İyi F/P Telefonu, En İyi Bataryaya Sahip Telefon, En İyi Tasarıma Sahip Telefon, En İyi Katlanabilir Telefon, En Çok Gelişme Gösteren Telefon, Yılın En Kötü Telefonu, Yılın En İyi Telefonu. İşte Marques’in bu yıl için seçtiği “EN” leri…

YAZIYA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

en iyi telefon cebimdeki yani grand prime napim ayfonu:)

Herkesin elindeki en iyi telefondur hocam. :D Bana göre de en iyi telefon Samsung Galaxy S21FE :D fazlasına param yetmiyor çünkü ahahahahahhaa.
İyi gene level bindirmişsin bize. O yazdıaki arkadaş kimse tanımıyorum ama hepsini alabildiğine göre onun iyi telefon derdi yok gibi. Yaa bugğn hangi telefonumu kullansam gibi bir derdi var gibi geldi bana :)

İyi gene level bindirmişsin bize. O yazdıaki arkadaş kimse tanımıyorum ama hepsini alabildiğine göre onun iyi telefon derdi yok gibi. Yaa bugğn hangi telefonumu kullansam gibi bir derdi var gibi geldi bana :)

Hocam adam 2009'dan beri içerik üretiyor ve 20 milyon abonesi var. Telefonu geçtim, elektrikli araç firmalari arabalarını buna gönderiyor test etsin diye. 🤣🤣

Geri