Malesef aramızda ***** yoksun insanlarda oluyor buyrun menfaat bitince insan oğlu böyle tavırlar içine giriyor veni isimli telegram kullanıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sinteceh sayesinde TV boxu etkin olarak kullanmayı öğrendim seversin sevmezsin böyle bir yorum yapmanın anlamı ne yani birde bana telegramdan kufurlu bir şeyler yazmış kendini bilmez insan musvettesi

Küfür etmek istemiyorum akşam akşam 🤔

yanlis anlasilmasin. baska ortamdaki konusmalari ve ya kisiel tartismalari burda paylasmak bence hic iyi olmaz etik degil. burdakide baska yere gider ordaki buraya gelir. bu hep böyle devam eder gider........

yanlis anlasilmasin. baska ortamdaki konusmalari ve ya kisiel tartismalari burda paylasmak bence hic iyi olmaz etik degil. burdakide baska yere gider ordaki buraya gelir. bu hep böyle devam eder gider........
Burda birileri birilerini kotulerse elbet gider dostum kimse bir yere bağli kalmak zorunda değil elbet ama bu şekilde de faydalanıp işi bittikten sonra gömmeye calimasi tuhafıma gitti açıkçası işin garip tarafı ben kimseyi savunmam ama orda insan gibi yorum yazmama rağmen bana küfürlü mesaj atmış sütü bozuk

Arkadaşlar herkesi memnun edemeyiz, burası saçma sapan bir forumsa, isteyen çıkabilir pekala, kimseyi zorla çağırmıyor, tutmuyoruz. Eminim ki diğer arkadaşı tanımıyorum ama orayı kuran kişi de aynı şeyi düşünüyor olmalı.

Ekleme: maalesef öyle düşünmüyormuş, çünkü teşekkür etmiş sanırım :) Olsun ne diyelim.

Bunu yazan kişi de yine kesinlikle eminim ki buraya da en çok giren kişilerdendir,.ama başka yeri kötüleyerek diğer tarafa yalakalık yapmayı marifet sayıyor olmalı.

Biri bana gelse ve aynı cümleyi kursa kesinlikle uyarır ve mesajını da kaldırırım.

Ayrıca bir Telegram grubu ile forum karşılaştırmak da ayrı bir kafa gerektiriyor olmalı.

Sonuç olarak elbet sevenler, sevmeyenler, memnun olanlar, olmayanlar olacaktır. Burası bir forum ve tüm içerik sizler tarafından oluşturuluyor, ben içeriklerden çok memnunum, bir kullanıcı olarak aradığım pek çok şeyi bulabiliyorum, katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Gereksiz tartışmalar ve bu tip konuşmaları sevmediğim için konuyu kilitliyorum. Başlık da rahatsız edici, onu da editliyoruz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri