Magnet basım işi yapan var mı?

ilkayaaa

Üye
Konular
12
Evimde hem hobi amaçlı hem ufaktan yan gelir kazanabilmek açısından fotoğraflı magnet basımı yapmayı ve sosyal medya sayfaları üzerinden satışını yapmayı düşünüyorum. Bu işle veya benzeri işle meşgul olan var mı? Eğer ki var ise fikir alışverişi yapmak tecrübesinden faydalanmak isterim.

Ben toptan baskısını yapıyorum. Minimum 1.000 adet uygun fiyata geliyor diğer türlü internet fiyatlarına göre.

Diğer her türlü matbaa baskıları da mevcut.

Ben toptan baskısını yapıyorum. Minimum 1.000 adet uygun fiyata geliyor diğer türlü internet fiyatlarına göre.

Baskısını pres baskı ile mi yapıyorsun, uv baskı ile mi?

Hocam galiba yapmadığınız iş yok maşallah hayırlı kazançlarınız olsun :)

Press baskı olarak yapılıyor

Teşekkürler :)
Bende pres baskı makinesi alıp magnet yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bide Türkiye pazarında pres baskı makinesi satışı yapan tek bi yer buldum. Siz ürünleri nerden tedarik ediyorsunuz acaba?

Bende pres baskı makinesi alıp magnet yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Bide Türkiye pazarında pres baskı makinesi satışı yapan tek bi yer buldum. Siz ürünleri nerden tedarik ediyorsunuz acaba?
Temiz ikinci el ürün bakabilirsin. Daha uyguna daha iyi işini görecektir. Matbaa/reklam sektöründe her şey çok pahalı.

E-ticaret için satış sizin ne yaptığınıza bağlı. Mesela adamın biri kartvizit yapıp “hatalı park ettiniz” şeklinde bir tasarım ile satış yapıyor. Hatalı park gördüğü araçların sileceğine koyuyor. Bu işte hem yaratıcılık gerekli hem de doğru pazaryeri seçmelisiniz.

En güzeli ise kendi instagram hesabınız veya potansiyel sosyal medyanız varsa orayı kullanmak

İkinci el baskı pres makinesi hiç görmedim. Bulursam değerlendiririm. Özel günler için ve fotoğraflı magnet yapmayı düşünüyorum. Hem hobi amaçlı hem ufaktan işi öğrenmek için. Eğer biseyler başarırsam uv baskı cihazı bile almayı düşünüyorum doğrusu

Geri