Öneri Magbox Electrobox 16 GB 4K Android TV Box

• Konbuyu başlatan CENGİZ HAN
  • Başlangıç tarihi
C

CENGİZ HAN

TV box arayışındaysanız ve bütçeniz oldukça düşükse bu ürün size göre piyasada ortalama 700-800 lira civarına bulabilirsiniz

Cihazı kullanmadım fakat uzun süre araştırdım kalitesini o yüzden bilemiyorum

Yatırım tavsiyesi değildir (!)

Moderatör tarafında düzenlendi:
aldıım... tşkler. neden bu kadar ucuzki ..784 tl ye..liisanssız galiba .yinede bedava

Kusura bakmayın diğer konularla ilgilendiğim için biraz geç cevap verdim

aldıım... tşkler. neden bu kadar ucuzki ..784 tl ye..liisanssız galiba .yinede bedava
Merhabalar arkadaşım ,
Bende bugün PTT AVM den 784 TL ye aldım. Umarım beklentimi karşılar. Sizden ricam bir kullanıcı olarak cihaz ile ilgili yorumlarınızı paylaşabilir misiniz. Hızı, menü geçişlerinde takılma oluyor mu. Wifi çekim gücü nasıl. Tüm uygulamalar yüklenebiliyor mu.Görüntü kalitesi nasıl .Cihaz uzun süre kullanımda ısınıyor mu. Kumandası nasıl . Vb... yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

valla 784 tl diye macera aranmaz benim fikrim lisansı geçtim düzgün 1 tane videosu yok 700 daha verip next alırım kafam rahat olur sonuçta bir box 10000 tl filan değil alıp da 3 5 sene veya daha fazla kullanıcaksınız o çalışıcak mı bu çalışıcak mı filan lisanslı google arayüzü 4k netflix destekli bu next olur dream olur mi olur daha yukarı fıyatlı olur ama bilindik bişe alırsın arada olan 4 kahve parası farkını da evinde iyi bir box ile içersin bir ay :)

valla 784 tl diye macera aranmaz benim fikrim lisansı geçtim düzgün 1 tane videosu yok 700 daha verip next alırım kafam rahat olur sonuçta bir box 10000 tl filan değil alıp da 3 5 sene veya daha fazla kullanıcaksınız o çalışıcak mı bu çalışıcak mı filan lisanslı google arayüzü 4k netflix destekli bu next olur dream olur mi olur daha yukarı fıyatlı olur ama bilindik bişe alırsın arada olan 4 kahve parası farkını da evinde iyi bir box ile içersin bir ay :)
üstad diger konu yarım kaldı :) yarın devam ederiz inşallah..

Arkadaşım zaten ben bunu lisanslı veya gayet kullanışlı diye paylaşmadım eğer ihtiyacınız varsa ha aman 700 lira 1000 liradan fazla veremem diyenler için bunu önerdim ki zaten birçok özelliği eksik aman aman birkaç uygulama kullanıp IPTV gibi işlerine yarar diye paylaştım bana sorarsan ben de nextstar pro 4K cihazını öneririm fiyat performans açısından xiaomi'nin box ve stick cihazlarında depolama alanı düşük eğer fiyatı Bir tık daha arttırırlarsa Google'ın resmi Chrome testini almalarını tavsiye ederim Google'ın resmi Chrome cast ürününü almalarını tavsiye ederim

Çanak anten kutusu fiyatına komik bir rakam, test amaçlı alınabilir aslında :)

Arkadaşım zaten ben bunu lisanslı veya gayet kullanışlı diye paylaşmadım eğer ihtiyacınız varsa ha aman 700 lira 1000 liradan fazla veremem diyenler için bunu önerdim ki zaten birçok özelliği eksik aman aman birkaç uygulama kullanıp IPTV gibi işlerine yarar diye paylaştım bana sorarsan ben de nextstar pro 4K cihazını öneririm fiyat performans açısından xiaomi'nin box ve stick cihazlarında depolama alanı düşük eğer fiyatı Bir tık daha arttırırlarsa Google'ın resmi Chrome testini almalarını tavsiye ederim Google'ın resmi Chrome cast ürününü almalarını tavsiye ederim
yok onun için söylemedim bu cihaza sonuçta 700 de olsa verip de risk almaktansa 700 800 neyse veririm aklı başında bir cihaz alırım yani sonuçta cihaz fiyatları atla deve değil dışarda 2 yemek kahve az içersin aradaki farka 5 10 bin olsa cihazlar anlarım benim fikrim yani 700 ile macera aramaktansa 700 daha veririm 3 4 sene işte ne kadarsa kullanırım chrome bu arada hd cihaz 4k olanı zaten aşırı pahalı ve google amerikadan alıyosan 100 dolar verip yeni 4k cihazı alınır güzel cihaz ama amerikada yaşıyosan hatta benim cihazım onn 20 dolar lisanslı o alınır burdaki cihazlar ile aynı 2ram 8gb hafıza a35 işlemcili

bugün geldi 2ci cihaz için almıştım.kesinlikle fp...tavsiye ederim.lisanslı cihaz aramayanlara birebir,cloudstream ve inat için aldım çok beklentim yoktu ...karşıladı....forumda tavsiye eden arkadaşım

CENGİZ HANa​

çok teşekkürler

bugün geldi 2ci cihaz için almıştım.kesinlikle fp...tavsiye ederim.lisanslı cihaz aramayanlara birebir,cloudstream ve inat için aldım çok beklentim yoktu ...karşıladı....forumda tavsiye eden arkadaşım

CENGİZ HANa​

çok teşekkürler
Merhabalar bende aldım. Kullanıyorum. Biraz fazla ısınıyor. Umarım bozulmaz. Ekran içerikleri çok küçük görünüyor. Bunu büyütme ayarı var mı. Ben yapamadım. Varsa nasıl yapıldığını paylaşırsanız sevinirim

Merhaba,Mag cihaza m3u url nasıl yükleniyor, bu konuda fikri olan yardımcı olablirse sevinirim.

Geri