Macos

Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

"Macos İçin İptv Uygulaması" diye bir başlık olabilir. Konu olarak yanlış yerde.

Ben macos kullanıcısı olarak iptvnator ve opentv kullanıyorum. Ama en güzel uygulama UHF isimli ücretli bir uygulama.
Ha diyorsan android kullanacağım bluestacks yükledikten sonra bütün uygulamaları kurup kullanabilirsin. Ayrıca stremio uygulamasını da bazen kullanıyorum, onu da kullanabilirsin mac için mevcut.

"Macos İçin İptv Uygulaması" diye bir başlık olabilir. Konu olarak yanlış yerde.

Ben macos kullanıcısı olarak iptvnator ve opentv kullanıyorum. Ama en güzel uygulama UHF isimli ücretli bir uygulama.
Ha diyorsan android kullanacağım bluestacks yükledikten sonra bütün uygulamaları kurup kullanabilirsin. Ayrıca stremio uygulamasını da bazen kullanıyorum, onu da kullanabilirsin mac için mevcut.
Konu Olarak Neden Yanlış Yerde?

Merhabalar macos işlemli macbook airim var hızlı ve iyi çalışan iptv uygulaması bulamadım yardımcı olur musunuz
FORUM KURALLARInı okuyunuz.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Başlığınızı düzeltmeniz gerekiyor, aksi halde konu kilitlenecektir ve uyarı alabilirsiniz.

Geri