Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Windowsda nasıl peki.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresi çalışıyor..
İki üç satır kod yazmak gerek.
1-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.dosyasını home klasörüne kapyalayıp
2-
~/.zshrc yoksa homeda yaratmak gerek. Sonra içine
export PATH=$PATH:~/.spoofdpi/bin yazıp kaydetmek..
ve ardından
curl -fsSLZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.| bash -s darwin-arm64
komutunu çalıştırmak..
En son terminalden
spoofdpi -port 1080 yazarsan çalışır..
Çıkmak için ctrl +c
Hepsi bu...
Fener maçını buradan izledim..
Ekli dosyayı görüntüle 5996
Ekran gönderdiğin gibi INF yazan yerde FTL yazıyor ve altında bir sürü yazı var. discord kullanmıyorum. yasaklı sitelere girmiyorumKablonet sınıtı çıkartıyor olabilir. Diğer siteler nasıl? Mesela discorda giriyor mu?
Terminalden programı koşturduğunda alttaki ekran çıkıyor değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 5997
Kablonet sınıtı çıkartıyor olabilir. Diğer siteler nasıl? Mesela discorda giriyor mu?
Terminalden programı koşturduğunda alttaki ekran çıkıyor değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 5997
Tam olarak senin dediğini yazarak denemiştim. sonradan sana yazanı göstermek için direk programa tıkladım. şimdi yine senin dediğin gibi yaptım aşağıdadır:Program çalışmamış. Normalde root yetkisi istemiyor. Kullanıcı yetkisi yeterli.
Çalıştırırken hangi komutu yazdın?
-spoofdpi -port 1080 dener misin gönderidiğin hata kodunda 8080 yazıyor...
eyvallah reis büyüksün olduAklıma super user olarak çalıştırmaktan başka bişey gelmiyor.
Ben olsam;
sudo su
komutu ile su olup sonra
spoofdpi -port 1080
ile koşturmayı denerdim.
Yada direk
sudo poofdpi -port 1080
Başka da bir şey gelmiyor aklıma