Öneri MACBOOK CİHAZLAR İÇİN 4k/1080p DİZİ/FİLM UYGULAMASI

Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

Bugün MacBook üzerinde film izleme deneyiminizi geliştirmek için harika bir uygulama olan **Stremio**’yu tanıtmak istiyorum. Stremio, birçok farklı kaynaktan içerik izleme imkanı sunarak kullanıcılarına zengin bir deneyim sağlıyor. İşte neden Stremio’yu denemeniz gerektiği:

Neden Stremio?

Çeşitli İçerik Kaynakları
: Netflix, Amazon Prime, YouTube gibi popüler platformlardan içeriklere kolayca erişebilirsiniz. Tüm favori içeriklerinizi tek bir yerde toplamak artık mümkün!

Eklenti Desteği: Stremio, geniş bir eklenti ekosistemine sahip. Özellikle Torrentio eklentisi, istediğiniz içerikleri bulmanıza ve izlemenize yardımcı oluyor. Farklı eklentilerle deneyiminizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve anlaşılır arayüzü sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir platform. Film veya dizi ararken zaman kaybetmeden keyifli bir deneyim yaşayacaksınız.

Kurulum

MacBook’unuzda Stremio’yu kurmak oldukça basit:
Resmi Web Sitesinden İndirin: Stremio’yu sitesinden indirerek hızlı bir şekilde kurulum yapabilirsiniz.
Eklentiyi Yükleyin: Uygulamayı açtıktan sonra eklentiler sekmesine gidin ve Torrentio eklentisini kurun.

KURULUM VİDEOSU İÇİN

İyi seyirler! 🍿

Son düzenleme:
Merhaba paylaşımınız için teşekkürler.Senelerdir kullandığım uygulama olur kendisi.Şunu da belirtmek isterim sadece mac için değil android-windows ve smart tv ler de de çalışmakta.Oturum açtığınızda kaldığınız yerden devam etme,katalog ve film/dizi takvimi oluşturma cihazlar arası senkronizasyon aktif oluyor.,Türkçe altyazı için mutlaka
eklentilerini kurunuz.

Merhaba paylaşımınız için teşekkürler.Senelerdir kullandığım uygulama olur kendisi.Şunu da belirtmek isterim sadece mac için değil android-windows ve smart tv ler de de çalışmakta.Oturum açtığınızda kaldığınız yerden devam etme,katalog ve film/dizi takvimi oluşturma cihazlar arası senkronizasyon aktif oluyor.,Türkçe altyazı için mutlaka eklentilerden
eklentilerini kurunuz.
eklemelerin için teşekkür ederim. forum konularında özellikle mac için istekte bulunan bir kullanıcı olduğunu görünce mac için de uyumlu olduğu aklıma gelen güzel bir uygulamayı paylaşmak istedim.

Bende android TV de kullanıyorum memnunum muadil bir çok uygulama da var . Örnek Nova-Cinema HD- HDO vs daha da var...

eklemelerin için teşekkür ederim. forum konularında özellikle mac için istekte bulunan bir kullanıcı olduğunu görünce mac için de uyumlu olduğu aklıma gelen güzel bir uygulamayı paylaşmak istedim.
Evet güzel bir paylaşım olmuş. ne yazık ki mac ler bu konuda biraz kısır kalmakta.Hatta sırf oyüzden kendi mac cihazıma hem windows hem mac işletim sistemi yüklemişliğim var :)

Evet güzel bir paylaşım olmuş. ne yazık ki mac ler bu konuda biraz kısır kalmakta.Hatta sırf oyüzden kendi mac cihazıma hem windows hem mac işletim sistemi yüklemişliğim var :)
tekrardan teşekkür ederim. mac bu konularda biraz can sıkıcı gerçekten. film ve dizi için güzel siteler var konu açmayı düşünüyorum uygulama yüklemek istemeyenler için.

Bende android TV de kullanıyorum memnunum muadil bir çok uygulama da var . Örnek Nova-Cinema HD- HDO vs daha da var...
önerilerin için teşekkür ederim. geliştirilmekte olan güzel bir uygulama türkçe seslendirme uygulamalar arasındaki en iyi uygulama. stremio için gerçekten harika bir alternatif. özellikle torrent içerikler ile uğraşmak istemeyenler için.

Geri