Macaristan Türkiye maçını izlemek için kanal önerisi

Latte

Geliştirici
Konular
72
Arkadaşlar merhaba.

Maçı veren yayıncı kuruluş birkaç bahaneden dolayı tek kamera ve gecikmeli olarak verdiğini söyledi maçı. TV+ yayını ile m3u dazn kıyaslamasında 1 dakika öndeydi dazn yayını.

Gördüğüm kadarıyla Dazn kanalı yeterince kaliteli ve daha önce veriyor yayını.

İzlediğim link tek kişilik olduğu için onu veremiyorum elbette ama elinde dazn kanallarının olduğu listeler olanlar varsa Almanca da olsa ses oradan izlemelerini önerebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 1000044392.jpg

Arkadaşlar merhaba.

Maçı veren yayıncı kuruluş birkaç bahaneden dolayı tek kamera ve gecikmeli olarak verdiğini söyledi maçı. TV+ yayını ile m3u dazn kıyaslamasında 1 dakika öndeydi dazn yayını.

İzlediğim link tek kişilik olduğu için onu veremiyorum elbette ama elinde dazn kanallarının olduğu listeler olanlar varsa Almanca da olsa ses oradan izlemelerini önerebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 5949
youcine apk. telegramda var indirsenız orada var

Kanal linkini atabilirseniz tek kişilik sınırını kaldırır da yayına verebilirim.

Buradan yazınca buradan verdim 😅 Limiti kaldırdıktan sonra sorun olmaz herhalde ortada durmasından yana ;))
Sunucuya bağlıyacagım için sadece sunucu bağlı olması gerekir 2. Kişi bağlanırsa ana kaynaktan sunucu düşer

Şuan ana kaynaktan aktif bağlanan olduğu için sunucu bağlantı kuramıyor

Burada paylaştığınız için belki başkası bağlıdır 😂

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250323_203634_Microsoft Remote Desktop.jpg
    Screenshot_20250323_203634_Microsoft Remote Desktop.jpg
    112.5 KB · Görüntüleme: 24
ya tv8 1 dk geri olsa ne olucak adamın linkinden ne istediniz tüm ligi geriden izliyosunuz zaten :D :D :D :D

Mı izleyeceğimiz link var mı arkadaşlar. Tv8 rezalet yayından izleyemiyoruz maçı...

ya tv8 1 dk geri olsa ne olucak adamın linkinden ne istediniz tüm ligi geriden izliyosunuz zaten :D :D :D :D
Linklere birşey olduğu yok :)
Hem geriden hem tek kamera. Hazırlık maçı izletiyor gibi milli maç izletilmez. İsteyenlere haber verdim alternatiflerden birini sadece ;)

Cbc sport veriyor

Arkadaşlar merhaba.

Acestreamdan izleyebilir izlemek isteyenler

Arkadaşlar merhaba.

İzlemek isteyenler izlesin kaliteli👍🏻

Geri