Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maçı nereden izliyorsunuz? Program veya iptv?ustalar iyi akşamlar son zamanlarda kablo net maç saatinde interneti kısıyor bunu
aşmanın bir yolu varmıdır DNS falan gibi teşekkürler
sizlerin paylaştıgı m3u lardan izliyorum isin garibi golge plastan gayet güzelM
Maçı nereden izliyorsunuz? Program veya iptv?
Bildiğim kadarıyla yayıncı kuruluşlar önlem amaçlı bant daraltması yapıyorlar maç saatinde. Ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirsinizsizlerin paylaştıgı m3u lardan izliyorum isin garibi golge plastan gayet güzel
izlerken m3u dan dona dona izlebebiliyorum tv em tlc google tv ip tv player iptv pro kullanıyorum
üstat verdigin bilgi icin teşekkürler benim anlanadıgım uygulamadan izlerken sorun yok m3u lardan izlerken nehter marsı gibiBildiğim kadarıyla yayıncı kuruluşlar önlem amaçlı bant daraltması yapıyorlar maç saatinde. Ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirsiniz
Uygulamalar da genelde m3u listelerinden çekilerek yapılır, bütün iş kaynaktaki server a bağlıüstat verdigin bilgi icin teşekkürler benim anlanadıgım uygulamadan izlerken sorun yok m3u lardan izlerken nehter marsı gibi
Free m3u maç zamanı herkesin üşüştüğü saatler normal donar zaten. Paylaşılan m3u herkes giriyor.Tabi hafta sonları yavaşlatıyorlar.sizlerin paylaştıgı m3u lardan izliyorum isin garibi golge plastan gayet güzel
izlerken m3u dan dona dona izlebebiliyorum tv em tlc google tv ip tv player iptv pro kullanıyorum