maç saatında kablonet internet interneti kısıyor

adem mert

Üye
Konular
4
ustalar iyi akşamlar son zamanlarda kablo net maç saatinde interneti kısıyor bunu
aşmanın bir yolu varmıdır DNS falan gibi teşekkürler

Son düzenleme:
M
ustalar iyi akşamlar son zamanlarda kablo net maç saatinde interneti kısıyor bunu
aşmanın bir yolu varmıdır DNS falan gibi teşekkürler
Maçı nereden izliyorsunuz? Program veya iptv?

sizlerin paylaştıgı m3u lardan izliyorum isin garibi golge plastan gayet güzel
izlerken m3u dan dona dona izlebebiliyorum tv em tlc google tv ip tv player iptv pro kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla yayıncı kuruluşlar önlem amaçlı bant daraltması yapıyorlar maç saatinde. Ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirsiniz

Bildiğim kadarıyla yayıncı kuruluşlar önlem amaçlı bant daraltması yapıyorlar maç saatinde. Ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirsiniz
üstat verdigin bilgi icin teşekkürler benim anlanadıgım uygulamadan izlerken sorun yok m3u lardan izlerken nehter marsı gibi

üstat verdigin bilgi icin teşekkürler benim anlanadıgım uygulamadan izlerken sorun yok m3u lardan izlerken nehter marsı gibi
Uygulamalar da genelde m3u listelerinden çekilerek yapılır, bütün iş kaynaktaki server a bağlı

sizlerin paylaştıgı m3u lardan izliyorum isin garibi golge plastan gayet güzel
izlerken m3u dan dona dona izlebebiliyorum tv em tlc google tv ip tv player iptv pro kullanıyorum
Free m3u maç zamanı herkesin üşüştüğü saatler normal donar zaten. Paylaşılan m3u herkes giriyor.Tabi hafta sonları yavaşlatıyorlar.

Son düzenleme:

Geri