M3UIPTV uygulaması donma sorunu

ibrahimbey

Paylaşımcı
Konular
3
1756778089459

Bu uygulamayı ücretsiz olarak denedim. Bir liste yükleyip kullanıyordum. Normalde güzel bir uygulama ama belli bir süre sonra uygulama donuyor kanal değiştirme ve sair işleri yapamıyorum. Zorla durdurup yeniden açınca düzeliyor. Diğer uygulamalarda böyle bir problem yaşamadım pek. Dün ayrıca uygun fiyatlı bulduğum için pro sürümünü de satın aldım :) Aynı sorun pro sürümünde de geçerli gibi. Neyse burada bir çözüm bulamazsam playstore sayfasında yorum yapacağım umarım düzeltirler.

Kullandığım cihaz next star 4k pro modeli.

selam bu programın playde puan durumuda çok iyi değil sanki TİVİMATE tavsiye ederim fena değildir.

Oyla 0
selam bu programın playde puan durumuda çok iyi değil sanki TİVİMATE tavsiye ederim fena değildir.

Zaten envai çeşit program yükledim reis :D
Tivimate(ücretsiz sürüm), televizo(forumda vardı), sparkletv(ücretsiz sürüm), nextv(satın aldım), iptv pro stream player(ücretsiz olmuştu) gibi ve birkaç tane daha uygulama vardır :D
Genelde televizo kullanıyorum, bazen nextv kullanıyorum. Bu program tivimate gibi olduğu için satın aldım bütün özelliklerini kullanabileyim diye. Tivimatee göre çok ucuz.

Oyla 0
Ben tivimate kullanıyorum premium çok memnunum, bir çok uygulama denedim, hepsinin birbirine göre + ve - leri var. Fakat tivimate benim için en randımanlı olan oldu.

Oyla 0
Vstro Player 8.1.11 Surumunu Deneyebilirsiniz Aptoide De Var Cok Komplike Bir Playerdir.
Ucretsizdir 4 Yada 5 Yerlesik Playeri Vardir Xtream M3u Mac Portal Liste Olarak Dosya Ekletir Dvr Ve Epg Sistemi Sinirsiz Liste Ekleyebilme Ve Daha Bir Cok Ozelligi Bunyesinde Vardir
Film Ve Dizi Bolumu Gorsel Verileri Destekliyorsa Linkiniz Tmdb Den Ceker Afis Kapak Foto Film Dizi Konusu Yonetmen Oyuncular Daha Bir Cok Detay Var
Not= Bana Gore Tek Eksisi Kisaltma Linklerini Ekletmiyor Olusu

Oyla 0
1Stream Var Google Play Markette Onuda Tavsiye Edebilirim Xtream Ve Tek Kanal Link m3u8 Ekletir
Xtream Linkler İcin En Kapsamli Player Diyebilirim Film Ve Dizi İcerik Konu,Aktor,Yapim Yili,Kapak Fotolari Gibi Bir Cok Veriyi Tmdb "Den Ceker.

Oyla 0
Vstro Player 8.1.11 Surumunu Deneyebilirsiniz Aptoide De Var Cok Komplike Bir Playerdir.
Ucretsizdir 4 Yada 5 Yerlesik Playeri Vardir Xtream M3u Mac Portal Liste Olarak Dosya Ekletir Dvr Ve Epg Sistemi Sinirsiz Liste Ekleyebilme Ve Daha Bir Cok Ozelligi Bunyesinde Vardir
Film Ve Dizi Bolumu Gorsel Verileri Destekliyorsa Linkiniz Tmdb Den Ceker Afis Kapak Foto Film Dizi Konusu Yonetmen Oyuncular Daha Bir Cok Detay Var
Evet bu player da çok güzel. Dediğin gibi ücretsiz ve çok güzel bir uygulama. Uyumlu bir iptv bulunca çok iyi oluyor önceden bir liste bulmuştum forumda hala çalışıyor galiba :D

Oyla 0
Birde Arkadaslar Her Uygulama Her Cihazda Ayni Calismayabilir Ozellikle Yeni Cikan Cihazlarda Bu Sorun Daha Cok Olur Android Versiyonu Surumu Api Farkliliklari Arm v7 Arm v8 Gibi Bir Cok Etken Vardir Bazi Uygulamalarin Calismamasi Uygulamanin Yada Cihazinizin Bozuk Oldugu Anlamina Gelmez.Bunu Baska Cihazlarla Test Edip Anlayabilirsiniz Dedigim Gibi Cihaziniza Uyumlu Calisan Apk"Lari Kullanmanizda Fayda Var.Saygilarimla.

Son düzenleme:
Oyla 0
Ayrica Konu Madem M3u İptv Konusu
Bende Next My Box Var Forum dan Daha Once Bu Uygulamanin Premium Surumunu İndirip Kurmustum Bu Ve Televizio Player i Kisaltma Linklerini Eklemek İcinde Kullanabilirsiniz
Ben Mesela M3u İptv Ye @powerboard Hocamizin Linklerini Ekledim Goruntu Kalitesi Olarak 64001 Bitrate 1920x1080p Transformers5 Filminde Verdi Ayni Filmi Ve Linki Televizyoda 48000 Bitrate 1920x1080 p Olarak Verdigini Farkettim.M3uİptv Uzun Lafin Kisasi Hic Bir Sorun Yok Kasma Donma Kapatma Gibi Cihazinizla Uyum Sorunu Olabilir Cunku Ayni Uygulama Bende Sorunsuz Calisiyor
Her Player İn Kendine Has Ozelligi Vardir Bunlari Deneyip Sizlerde Anlayabilirsiniz Saygilarimla. Kargo1975

Oyla 0
Bende Next My Box Var Forum dan Daha Once Bu Uygulamanin Premium Surumunu İndirip Kurmustum Bu Ve Televizio Player i Kisaltma Linklerini Eklemek İcinde Kullanabilirsiniz
Ben Mesela M3u İptv Ye @powerboard Hocamizin Linklerini Ekledim Goruntu Kalitesi Olarak 64001 Bitrate 1920x1080p Transformers5 Filminde Verdi Ayni Filmi Ve Linki Televizyoda 48000 Bitrate 1920x1080 p Olarak Verdigini Farkettim.M3uİptv Uzun Lafin Kisasi Hic Bir Sorun Yok Kasma Donma Kapatma Gibi Cihazinizla Uyum Sorunu Olabilir Cunku Ayni Uygulama Bende Sorunsuz Calisiyor
Her Player İn Kendine Has Ozelligi Vardir Bunlari Deneyip Sizlerde Anlayabilirsiniz Saygilarimla. Kargo1975
Teşekkürler sağol varol

Oyla 0
Evet Vstro yu denedim bende kısa link desteklemiyor oluşu - olarak değerlendirdim. birde tivimate göre kanal hızı bir tık yavaş geldi bana , ücretsiz olması en büyük avantajı.

Oyla 0
Teşekkürler hocam. Her kelimeyi nasıl büyük harfle başlatıyorsunız şaşırıyorum açıkçası 😀😀 okuma açısından da yazma açısından da zor oluyor diye düşünüyorum.

Oyla 0
Teşekkürler hocam. Her kelimeyi nasıl büyük harfle başlatıyorsunız şaşırıyorum açıkçası 😀😀 okuma açısından da yazma açısından da zor oluyor diye düşünüyorum.
@ibrahimbey Kardeşim Değerli Görüşleriniz İçin Çok Saolun.Bende Fobi Var İlk Harfleri Büyük Harfle Yazma Fobisi Alışkanlık Hastalık Diyebiliriz Elimden Bir Şey Gelmiyor,Maalesef Anlayışınız İçinde Saolun.

Oyla 0

Geri