m3u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kanka212

Üye
Konular
2
slm arkadaşlar 24.11.2024 m3u lerin hepsi yabancı neden değişiklik yaptınız .lütfen kendi kanallarımızdan link atarmısınız 23.11.2024 tarihli
linkler çalışmıyor .şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar 24.11.2024 m3u lerin hepsi yabancı neden değişiklik yaptınız .lütfen kendi kanallarımızdan link atarmısınız 23.11.2024 tarihli
linkler çalışmıyor .şimdiden teşekkürler
Hangi linkler?
İlgili başlığın altına yazarsanız konu sahibi cevaplar. Bunun için ayrı bir başlık açmanız gereksiz görünüyor.

1 . sayfadaki linleri tıkladığımızda bir sürü link açılıyorya .tşk.ederim ilgin için

Yanlış bir yere konu açmışsınız. Forum sahipleri m3u bağlantısı paylaşmıyor o yüzden buradaki şikayet/teşekkür başlığı forumla ilgili olaylar için.

İkincisi ise cümlenizdeki tarih verdiğiniz şekilde link paylaşımını @patr0n yapıyor
bu yukarıdaki başlık altında.

O bahsettiğiniz gibi paylaşmıyor. Siz başkasının verdiği m3u adreslerini denemişsiniz. Gördüğüm kadarıyla başka birisi daha paylaşmış içinde yabancı kanalların da olduğu m3u adreslerini ama ya kontrol etmemiş ya da ben vereyim de isteyen alsın baksın içine demiş gibi görünüyor. Zira Türk değil yabancı dil kanalların olduğu bir liste paylaşıyorsanız az da olsa bu konuda bir not düşersiniz.

Siz yukarıda yazdığım @patr0n kullanıcı adlı kardeşimizin mesajına bakın. Aradığınızı bulacağınızı düşünüyorum.

Ayrıca bahsettiğiniz hepsi yabancı kısmı buysa eğer :
1000037615

Hepsi yabancı değil demek istiyorum. Kategorilerde direkt görünmeseler bile Tüm Kanallara tıkladığınızda tek tek arama ile Türk kanallarını bulabiliyorsunuz mor kanallar da dahil.

Linkleri paylaşırken karışık m3u olarak belirttiğimi hatırlıyorum yabancı olanların içinde türk kanallar da var bildiğim kadarıyla fazla hazıra konmak da iyi değildir tek tek hangi kanallar var diye deneme şansım yok kontrol ederek kullanabilirsiniz 3k yakın link var içinde sıkıntı olmasın diye program da kodladım verdim toplu tarama yapın diye daha ne yapayım bilemedim :)

Linkleri paylaşırken karışık m3u olarak belirttiğimi hatırlıyorum yabancı olanların içinde türk kanallar da var bildiğim kadarıyla fazla hazıra konmak da iyi değildir tek tek hangi kanallar var diye deneme şansım yok kontrol ederek kullanabilirsiniz 3k yakın link var içinde sıkıntı olmasın diye program da kodladım verdim toplu tarama yapın diye daha ne yapayım bilemedim :)
emeklerin için teşekkürler (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri