M3u “URL adresi hatası” çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Latte

Geliştirici
Konular
72
Konunun silinmesi bekleniyor.

Admin notu: Konuları açtıktan sonra hata olduğunu düşünüyorsanız konudaki hatayı düzenleyebilirsiniz. Veya anlattığınız yöntemin eski olduğunu belirtebilirsiniz.

Konu silinme talebi için de “rapor” butonuna tıklayarak konunun silinmesini talep ediniz. Konu başlıklarını lütfen değiştirmeyelim.

Konu incelendikten sonra silinmesi konusunda karar verilecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
M3u link checker sitemi bu site üzerinde kurmuştum paneli oldukça kullanışlı yetiyor anlatım ve emek için teşekkürler abi 👍

M3u link checker sitemi bu site üzerinde kurmuştum paneli oldukça kullanışlı yetiyor anlatım ve emek için teşekkürler abi 👍
Evet, söylediğini hatırlıyorum. Pek de yanlış bir ücretsiz site örneği seçmemişim demek ki 😅

Konunun silinmesi bekleniyor.
Günaydın, @Latte
Ekstrem bir durum olmadıkça yönetim kararı doğrultusunda açılan konular silinemiyor. Hatta durum şu ki benzer forum sitelerinde de ilk ve katı kurallardan biri olarak "Açacağınız konular ve yapacağınız yorumlar sizin sorumluluğunuzdadır. Konu açıldıktan, yorum yapıldıktan sonra silinmez. Talep etmeyin. Etmeniz halinde olumsuz geri dönüş alacaksınız." geçer. Münkünse Başlık ve içeriği değiştirerek var olan sayfayı farklı şekilde yeşillendiremeye devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri