Öneri M3u listelerine epg (Kanal Bilgisi).yükleme.

Konular
3
EPG linki Televizo uygulamasında özellikle Sakultah arkadaşımızın paylaşmıs olduğu m3u listeleriyle mükemmel bir şekilde çalışıyor.
Vermiş olduğum linki kopyalayıp Televizo uygulamasında proğram rehberine kayıt edip zaman farkını 8 olarak ayarlayın ve keyfini çıkarın.

EPG Linki

(Paylaşmak erdemdir bilgi paylaştıkça büyür).

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    556.1 KB · Görüntüleme: 233
  • 2.jpg
    2.jpg
    552.7 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
EPG linki Televizo uygulamasında özellikle Sakultah arkadaşımızın paylaşmıs olduğu m3u listeleriyle mükemmel bir şekilde çalışıyor.
Vermiş olduğum linki kopyalayıp Televizo uygulamasında proğram rehberine kayıt edip zaman farkını 8 olarak ayarlayın ve keyfini çıkarın.

EPG Linki

Bu faydalı bilgi için teşekkür ederim

EPG Linki

harika çalışıyor hocam elinize sağlık, bu arada ben tivimate'e yükledim, tivimate'e yükleyen arkadaşlar zaman farkını -8 yapsınlar, o şekilde tam senkron oluyor.

EPG Linki

Hocam elimde kaç tane epg linki vardı. Kendi yaptığım listenin %90nına epg verisi geliyor ancak Sakultah ustanın kablo listesine hiçbiri epg verisi getirmiyordu. Sizin ki ona da epg verisi getirdi. Çok teşekkürler. Eline sağlık. Ancak bende Show falan gibi epg verisi gelmeyen önemli kanallar var. Bunu siz yaptıysanız bir kontrol edebilir misiniz, epg alamayan kanallar da alsın size zahmet.

Hocam elimde kaç tane epg linki vardı. Kendi yaptığım listenin %90nına epg verisi geliyor ancak Sakultah ustanın kablo listesine hiçbiri epg verisi getirmiyordu. Sizin ki ona da epg verisi getirdi. Çok teşekkürler. Eline sağlık. Ancak bende Show falan gibi epg verisi gelmeyen önemli kanallar var. Bunu siz yaptıysanız bir kontrol edebilir misiniz, epg alamayan kanallar da alsın size zahmet.
Kullanmış olduğunuz iptv playerde - + şekilde kendiniz ayarlamanız gerekiyor ben en iyi sonucu tv box,da televizo adlı uygulamasında zaman ayarını + 8 de buldum.
Kullanmış olduğunuz playere bağlı olarak zaman ayarlaması değişebilir.
Ben telefonda televizo uygulamasında farklı tv box,da zaman ayarlamasını farklı ayarladım.
Bende 2,ci bir epg listesi daha var belki bahsettiğiniz kanalda 2,ci liste işe yarar.
Belki ben yanılıyor olabilirim birde sizin dediğiniz gibi yapayım akıl akıldan üstündür.

Son düzenleme:
Evet arkadaş doğru söylüyor. -8 yapınca tam zamanlı doğru alıyor verileri.
Kullanmış olduğunuz iptv playerde - + şekilde kendiniz ayarlamanız gerekiyor ben en iyi sonucu televizo adlı uygulamada zaman ayarını + 8 de buldum. Belki ben yanılıyor olabilirim birde sizin dediğiniz gibi yapayım akıl akıldan üstündür.

Son düzenleme:
Kullanmış olduğunuz iptv playerde - + şekilde kendiniz ayarlamanız gerekiyor ben en iyi sonucu televizo adlı uygulamada zaman ayarını + 8 de buldum.
Bir ulusal epg listesi daha var fakat onu paylaşmakta çekiniyorum, benim kullandığım televizo uygulamasında işe yarıyor,fakat paylaştığım ikinci epg listesi bu işi bilmeyen anlamayan arkadaşlar tarafından denenirse olumsuz tepkiler alacağımı biliyorum, tuuu kaka olacağım.
Epg listelerinin sıralaması vs..!

Son düzenleme:
Ben yapmadım uzun aramalarım sonucunda buldum ,fakat bu işi bir çok forumda sanki devlet sırrı gibi saklıyorlar (Paylaşmak erdemdir bilgi paylaştıkça büyür).

Son düzenleme:
Gecenin saat 3,ü oldu biraz arkadaşlarla eğlendik ,pc nin başına yeni oturdum,yarın uykudan kalktığımda,öğlen saatlerinde uygun olduğumda,ikinci EPG Linkini paylaşırım, işe yarar veya yaramaz,sonuçlarını yazarsınız.
Paylaşımımdan herkes yararlansın.

Son düzenleme:
Yarın uğraşmamak adına saat çok geç olsada dayanamadım aradım ve linki buldum paylaşıyorum.
Not= Dosya olarak indirmenize gerek yok,player,e adresi yazmanız yeterli.

( )

Sonuçları yarın olumlu veya olumsuz yazarsınız.

Son düzenleme:
Yarın uğraşmamak adına saat çok geç olsada dayanamadım aradım ve linki buldum paylaşıyorum.

( )

Birden fazla epg kullandığım için emin olamamakla birlikte bu da düzgün çalışıyor ( sinema kanallarının çoğu bundan aldı sanıyorum). 0 ofset ile kullanıyorum.
Bir ara diğer epgleri kapatıp tam olarak denerim. Teşekkürler

( )

Çok teşekkürler. Epg verisi olmayanlar olmakla birlikte Show'un falan epgsi geldi. Eline sağlık.

Birden fazla epg kullandığım için emin olamamakla birlikte bu da düzgün çalışıyor ( sinema kanallarının çoğu bundan aldı sanıyorum). 0 ofset ile kullanıyorum.
Bir ara diğer epgleri kapatıp tam olarak denerim. Teşekkürler
Ben de 5 adet epg kullanıyordum. Bunlarla 7 oldu. Diğerlerini kapatıp sadece bu ikisini aktif edince Sakultah ustanın kablo listesi eksikleri olmakla birlikte gayet güzel oldu. Ama ilginç kendi listemde bu ikisi diğerleri kadar işe yaramadı. Diğerleri de Sakultah ustanın kablo listesinde işe yaramıyor. Herkese teşekkürler

Bir ulusal epg listesi daha var fakat onu paylaşmakta çekiniyorum, benim kullandığım televizo uygulamasında işe yarıyor,fakat paylaştığım ikinci epg listesi bu işi bilmeyen anlamayan arkadaşlar tarafından denenirse olumsuz tepkiler alacağımı biliyorum, tuuu kaka olacağım.
Epg listelerinin sıralaması vs..!
Ben de Televizo kullanıyorum

Hangi kanallara ait epg verileri olduğunu görmek için:

Kod:
https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR3.pdf

Buradaki listede yer alan kanallara ait EPG verileri görünecek demektir elbetteki bu listedeki kanallar m3u listesine eklenirken burada belirtilen isimlerde ID verilerek eklenmişse.

Farklı şeylerde kullanıyorum bu epgshare01 listelerini ben de.

Geri