Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kısa link oluşturma siteleri çok.Ancak ücretsiz kullanımda aylık 3-5 defa düzenleyebiliyorsunuz.Dolduğunda sürenin dolmasını bekliyorsunuz.Rebrand.ly yi önerebilirim.Türkce menüsü var.arkadaşlar elimdeki listeyi ve listeleri kekik ve IPTVSevenler gibi nasıl kısa lin ekleyip paylaşabilirim amacım her defasında ugraşmayın ben devamlı güncelleyecegim miilet sadece normla izlesin bilgisi olan varsa
bildiğim 2 yöntem var bence 1. si en iyi olanı; (çünkü dosyayı düzenleyince link değişmiyor) öncelikle github hesabı açmalı ve bir depo oluşturmalısın. açtığın bu depoya dosyanı yükledikten sonra dosyanı açınca sağ orta üstte ''raw'' tuşuna basınca açılan sayfanın linkini kopyala ve kullan.arkadaşlar elimdeki listeyi ve listeleri kekik ve IPTVSevenler gibi nasıl kısa lin ekleyip paylaşabilirim amacım her defasında ugraşmayın ben devamlı güncelleyecegim miilet sadece normla izlesin bilgisi olan varsa
Öncelikle emeğinize sağlık bir bilgilendirme de ben bırakiyim bu anlattığınız yöntem için kesin olarak github a gerek yok hocam paste sitelerinde de aynı işi yaparsınız github üzerinde güncelleme yaparsanız raw paneline biraz geç düşebiliyor paste sitelerinde raw daha hızlı editlenebiliyor. Denemek isteyen bir de bu şekil denesin.bildiğim 2 yöntem var bence 1. si en iyi olanı; öncelikle github hesabı açmalı ve bir depo oluşturmalısın. açtığın bu depoya dosyanı yükledikten sonra dosyana açınca sağ orta üstte ''raw'' tuşuna basınca açılan sayfanın linkini kopyala ve kullan.
Ekli dosyayı görüntüle 2078
link bu şekilde olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 2079
2. yöntem ise daha önce paylaşmıştım buradan kontrol et.
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-...dirmek-icin-url-nasil-olusturulur-buyrun.155/
haklı olabilirsin dostum, github'u önermemin sebebi hem dosyanı düzenleyince url değişmiyor, hemde (kekik gibi mesela) githup üzerinden paylaşılan m3u dosyalarının linkleri bir çok iptv playerde liste sorunsuz yükleniyor daha önce dropbox ile de denedim bazı oynatıcılarda liste yüklemesi sorun yaratıyordu.Öncelikle emeğinize sağlık bir bilgilendirme de ben bırakiyim bu anlattığınız yöntem için kesin olarak github a gerek yok hocam paste sitelerinde de aynı işi yaparsınız github üzerinde güncelleme yaparsanız raw paneline biraz geç düşebiliyor paste sitelerinde raw daha hızlı editlenebiliyor. Denemek isteyen bir de bu şekil denesin.
ben ek bilgi olarak verdim github biraz karışık gelebilir paste siteleri bu iş için daha kullanışlı o bakımdan yanihaklı olabilirsin dostum ben senin kadar anlamıyorum zaten, github'u önermemin tek sebebi (kekik gibi mesela) githup üzerinden paylaşılan m3u dosyalarının linkleri bir çok iptv playerde liste sorunsuz yükleniyor daha önce dropbox ile de denedim bazı oynatıcılarda liste yüklemesi sorun yaratıyordu.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
aynen öyle abi github üzerinden bir düzenleme yaptığında bu raw da geç güncellenebiliyor o yüzden raw düzenleme için paste siteleri daha uygunMesela @patr0n 'un kendisinin de kulandığı paste.fo sitesi.
Yanlış bilmiyorsam hesap oluşturduğunuzda sabit raw verilerinizi değiştirebiliyorsunuz böylece kaynak adres değişmiyor.
Tabi ki bunu da kısaltmış adresle eşleştirebilirsiniz. URL adresini daha akılda kalıcı yapabilmek için.
Örneğin kekikakademi m3u listesinin tamamını paste.fo'da yapıştırıp bir raw oluşturdum.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Online bir iptv oynatıcıda test etmek için aşağıdaki siteye gittim
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Buraya verdiğim raw adresini yapıştırıp kanalları indir dedikten sonra oynat dediğimde kanallar açılmaya başladı.
O sitede kanal değiştirmek için aşağı ve yukarı tuşlarını kullanabilirsiniz.
Yalnız bu tür adresleri her oynatıcı açmayabilir çünkü kaynak yok ve dosya m3u, m3u8 vb bir uzantıya sahip değil.
Yine de hangi oynatıcılarda çalıştığını test edebilirsiniz elinizdekilerle.
NOT: O verdiğim raw adresi 1 saat geçerlidir. Sonrasında kendisini imha ederek Mission Impossible rolüne bürünür.
aynen öyle abi github üzerinden bir düzenleme yaptığında bu raw da geç güncellenebiliyor o yüzden raw düzenleme için paste siteleri daha uygun
Github sadece aracı görevi görüyor abi mesele içerisinde ki raw yazıları paste siteside aynı şekil aracı mesele raw yapacağın değişiklik direkt etki eder yayın linki m3u8 falan filan olsun yetiyo paste veya git linki m3u falan olmasına gerek yokYani diyorsun ki oraya buraya yüklemek ve adres değiştirmek yerine paste sitesine yükleyin kanallarınızı.
Daha sonra onu isterseniz direkt isterseniz kısaltarak kullanın.
Player uyumsuzluğu olursa da adres sonuna type ve output kodları ile kök bağlantının aslında m3u olduğunu ve m3u8 içerdiğini anlatın yeter.
Nasıl anlamışım ama![]()
Oynatıcı çoğu zaman url adresinden dolayı yanlış adres olarak tanımlıyor. O yüzden yazdım onları.Github sadece aracı görevi görüyor abi mesele içerisinde ki raw yazıları paste siteside aynı şekil aracı mesele raw yapacağın değişiklik direkt etki eder yayın linki m3u8 falan filan olsun yetiyo paste veya git linki m3u falan olmasına gerek yok![]()
Şu zamana kadar ne 9xtream ne televizo ikisinde de bir sorun yaşamadım abiOynatıcı çoğu zaman url adresinden dolayı yanlış adres olarak tanımlıyor. O yüzden yazdım onları.
Boşa mı yazdım yani? Ne demek istiyorsun?
Beğenmiyorsan yazma kardeşim.
Virüs bulaştırmışsın her yana zaten.
![]()
Usta çok zaman geçmiş üzerinden ama bu kısımla ilgili bir sorum olacak githiub üzerinden listemi guncelledim ama raw a bastığımda listede son eklediklerim gözükmüyor edit kısmını acınca gözüküyor. Muhtemelen dediğin gibi geç güncellemesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sen ne dersin? Bilgin varmı en azından ortalama ne sürede guncelleniyor.son olarakta paste siteleri demiştin ama çoğu kapanmış güncel kullandığın bir adres paylaşabilir misiniz.Simdiden teşekkürlerÖncelikle emeğinize sağlık bir bilgilendirme de ben bırakiyim bu anlattığınız yöntem için kesin olarak github a gerek yok hocam paste sitelerinde de aynı işi yaparsınız github üzerinde güncelleme yaparsanız raw paneline biraz geç düşebiliyor paste sitelerinde raw daha hızlı editlenebiliyor. Denemek isteyen bir de bu şekil denesin.
bi zaman sonra aktif olur net bir süresi yok bazen 5 dk sürüyor bazen 2 dk dahi bulmuyorUsta çok zaman geçmiş üzerinden ama bu kısımla ilgili bir sorum olacak githiub üzerinden listemi guncelledim ama raw a bastığımda listede son eklediklerim gözükmüyor edit kısmını acınca gözüküyor. Muhtemelen dediğin gibi geç güncellemesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sen ne dersin? Bilgin varmı en azından ortalama ne sürede guncelleniyor.son olarakta paste siteleri demiştin ama çoğu kapanmış güncel kullandığın bir adres paylaşabilir misiniz.Simdiden teşekkürler