Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ederler ederlerHazır bulduğumuz listelerin içeriğinde Spor olup olmadığını nasıl anlarız nasıl kontrol edecez
Ya dosya olarak cihaza kaydedip açıp bakacaksın ya da izlemek için kullandığın uygulamalardan birine ekleyip göreceksinHazır bulduğumuz listelerin içeriğinde Spor olup olmadığını nasıl anlarız nasıl kontrol edecez
20 tane URL girmek o kadar kolay değil benim içinYa dosya olarak cihaza kaydedip açıp bakacaksın ya da izlemek için kullandığın uygulamalardan birine ekleyip göreceksin
Değildir ama bir kere yapılırsa uzun süre kullanılabilir Forum üyeleri20 tane URL girmek o kadar kolay değil benim için
Aktif çalıştığından emin olsam bir de içeriğini bilsem direkt paylaşırımDeğildir ama bir kere yapılırsa uzun süre kullanılabilir Forum üyeleri![]()
Hocam benim oynatma listem var YouTube için kesintisiz olarak yayın veren yani birçok vardı Ben izlemediklerimi listeye almadım ama izlediklerim hepsi listede var ara ara kontrol ediyorum YouTube'da hepsi taş gibi çalışıyor isterseniz listeyi sizinle paylaşabilirim YouTube'danAktif çalıştığından emin olsam bir de içeriğini bilsem direkt paylaşırım
Çalıştığından emin olmadığın ve içeriğini bile bilmediğin listeyi niye paylaşasın ki zaten? Kopyala/yapıştır'ı azaltmak gerek.Aktif çalıştığından emin olsam bir de içeriğini bilsem direkt paylaşırım
Listeyi özelden paylaşırsan sevinirim,üstat kısmına gelince de benle hiç alakası yok,Forumdan biseyler kapmaya çalışıyoruzP
Hocam benim oynatma listem var YouTube için kesintisiz olarak yayın veren yani birçok vardı Ben izlemediklerimi listeye almadım ama izlediklerim hepsi listede var ara ara kontrol ediyorum YouTube'da hepsi taş gibi çalışıyor isterseniz listeyi sizinle paylaşabilirim YouTube'dan
Ben bu işlerden anlamıyorum keşke anlasam keşke bir öğreten olsa öğrenirim de işte bilmediğim için sizin gibi üstatlardan istiyoruz