M3U Listeleri Bölümü Açıldı!

Sinetech 

Admin
Konular
101
Eski "M3U listeleri" bölümünün benzeri açıldı, artık uygulama paylaşımlarınızı buradan yapabilirsiniz. Bein Sports içerikleri yasaktır, konular kilitlenecektir. İyi forumlar dilerim.

Hazır bulduğumuz listelerin içeriğinde Spor olup olmadığını nasıl anlarız nasıl kontrol edecez

Hazır bulduğumuz listelerin içeriğinde Spor olup olmadığını nasıl anlarız nasıl kontrol edecez
Ya dosya olarak cihaza kaydedip açıp bakacaksın ya da izlemek için kullandığın uygulamalardan birine ekleyip göreceksin

Elinde güzel liste olan varsa Atsın be.
Özellikle YouTube'daki canlı yayınların olduğu 7/24 böyle bir liste olsa mükemmel

P
Aktif çalıştığından emin olsam bir de içeriğini bilsem direkt paylaşırım
Hocam benim oynatma listem var YouTube için kesintisiz olarak yayın veren yani birçok vardı Ben izlemediklerimi listeye almadım ama izlediklerim hepsi listede var ara ara kontrol ediyorum YouTube'da hepsi taş gibi çalışıyor isterseniz listeyi sizinle paylaşabilirim YouTube'dan
Ben bu işlerden anlamıyorum keşke anlasam keşke bir öğreten olsa öğrenirim de işte bilmediğim için sizin gibi üstatlardan istiyoruz

P

Hocam benim oynatma listem var YouTube için kesintisiz olarak yayın veren yani birçok vardı Ben izlemediklerimi listeye almadım ama izlediklerim hepsi listede var ara ara kontrol ediyorum YouTube'da hepsi taş gibi çalışıyor isterseniz listeyi sizinle paylaşabilirim YouTube'dan
Ben bu işlerden anlamıyorum keşke anlasam keşke bir öğreten olsa öğrenirim de işte bilmediğim için sizin gibi üstatlardan istiyoruz
Listeyi özelden paylaşırsan sevinirim,üstat kısmına gelince de benle hiç alakası yok,Forumdan biseyler kapmaya çalışıyoruz

Geri