Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam benim kullandığım şehir mobeselilerde mobeseler hiç acilmiodu yinede şansını dene bulursn umarım mobeseye gerek yok dersen formdaki iptvleri kullanabilirsnSatın alacağım İçinde canlı Şehir mobesa ve trafik kameralarının (Webcam )olduğu M3u listesi arıyorum.
bunu forumda biri paylaşmıştı benim değil içinde en sonda mobeseler bar işine yararsaSatın alacağım İçinde canlı Şehir mobesa ve trafik kameralarının (Webcam )olduğu M3u listesi arıyorum.
Benim var paralı aldım iki senelik ama şehir kameraları yok.Bi listede gördüm hoşuma gitdi ama liste patlak satanı bulsam alacam.İstiyorum memleketi canlı izleyim ama bulamadımhocam benim kullandığım şehir mobeselilerde mobeseler hiç acilmiodu yinede şansını dene bulursn umarım mobeseye gerek yok dersen formdaki iptvleri kullanabilirsn
Özellikle izlemek istediğiniz bir şehir var mı yoksa mümkün olduğunca tüm Türkiye mi istediğiniz?Benim var paralı aldım iki senelik ama şehir kameraları yok.Bi listede gördüm hoşuma gitdi ama liste patlak satanı bulsam alacam.İstiyorum memleketi canlı izleyim ama bulamadım
KonyaÖzellikle izlemek istediğiniz bir şehir var mı yoksa mümkün olduğunca tüm Türkiye mi istediğiniz?
'' Patlak'' listenin adresini yazarsan buraya; belki forumda alternatifi vardır, ya da tarama sonucu farklı bir kullanıcısı. Sana yardımcı olacak arkdaşlar da vardır, forumda.Benim var paralı aldım iki senelik ama şehir kameraları yok.Bi listede gördüm hoşuma gitdi ama liste patlak satanı bulsam alacam.İstiyorum memleketi canlı izleyim ama bulamadım
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hayy Allah razı olsun üstad.İzlemeye başladım bile süper.Bi soru daha bunu benim paralı linke nasıl ekleyebiliriz?Sizin için aldım kameraları ve bir liste yaptım.
Sadece iki kamera çalışmıyordu onları alamadım ama onlar dışındaki 37 kamerayı da hem canlı yayın hem de trafik kameraları içerisinden söküp aldım)
Kendi hesabıma yüklediğim için adres uzun gelir diye kısalttım.
Aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
HTTP:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 4280
Ekli dosyayı görüntüle 4281
Sizden de.Hayy Allah razı olsun üstad.İzlemeye başladım bile süper.Bi soru daha bunu benim paralı linke nasıl ekleyebiliriz?
Sizden de.
Ücretli olana erişim hakkınız varsa ya da size satanlarla iletişim kurabiliyorsanız dosya olarak ekleyebilirim bağlantıları ve onlar da mevcut listenize eklerler ya da siz erişip düzenleyebilme yetkisine sahipseniz siz eklersiniz.
Ekteki dosya URL olarak verdiğim kameralara ait m3u8'lerden oluşan bir m3u listesi.
Sadece URL varsa ve o url adresi kullanıcı adı şifre içeriyorsa onu dosya olarak indirip inen dosyaya ek yaparak kullanabilirsiniz verdiğim listeyi.Bende sadece url var.buna biz yükleyebilirmiyiz?yoksa sadece satan mı yükeleyebilir ?
Çok teşekkür ederimO listede türbe önü ve vatan caddesi bağlantıları aynı kalmış. Aynı görüntüyü verdiklerini fark ettim.
Aşağıdaki ekteki listede düzelttiğim hali yer alıyor.