M3u liste arıyorum

Casper

Üye
Konular
3
Satın alacağım İçinde canlı Şehir mobesa ve trafik kameralarının (Webcam )olduğu M3u listesi arıyorum.

Satın alacağım İçinde canlı Şehir mobesa ve trafik kameralarının (Webcam )olduğu M3u listesi arıyorum.
hocam benim kullandığım şehir mobeselilerde mobeseler hiç acilmiodu yinede şansını dene bulursn umarım mobeseye gerek yok dersen formdaki iptvleri kullanabilirsn

hocam benim kullandığım şehir mobeselilerde mobeseler hiç acilmiodu yinede şansını dene bulursn umarım mobeseye gerek yok dersen formdaki iptvleri kullanabilirsn
Benim var paralı aldım iki senelik ama şehir kameraları yok.Bi listede gördüm hoşuma gitdi ama liste patlak satanı bulsam alacam.İstiyorum memleketi canlı izleyim ama bulamadım

Benim var paralı aldım iki senelik ama şehir kameraları yok.Bi listede gördüm hoşuma gitdi ama liste patlak satanı bulsam alacam.İstiyorum memleketi canlı izleyim ama bulamadım
Özellikle izlemek istediğiniz bir şehir var mı yoksa mümkün olduğunca tüm Türkiye mi istediğiniz?

'' Patlak'' listenin adresini yazarsan buraya; belki forumda alternatifi vardır, ya da tarama sonucu farklı bir kullanıcısı. Sana yardımcı olacak arkdaşlar da vardır, forumda.

Sizin için aldım kameraları ve bir liste yaptım.
Sadece iki kamera çalışmıyordu onları alamadım ama onlar dışındaki 37 kamerayı da hem canlı yayın hem de trafik kameraları içerisinden söküp aldım ;))

Kendi hesabıma yüklediğim için adres uzun gelir diye kısalttım.

Aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Screenshot 2025 02 09 04 13 31 36 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Screenshot 2025 02 09 04 18 02 58 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Sizin için aldım kameraları ve bir liste yaptım.
Sadece iki kamera çalışmıyordu onları alamadım ama onlar dışındaki 37 kamerayı da hem canlı yayın hem de trafik kameraları içerisinden söküp aldım ;))

Kendi hesabıma yüklediğim için adres uzun gelir diye kısalttım.

Aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyayı görüntüle 4280

Ekli dosyayı görüntüle 4281
Hayy Allah razı olsun üstad.İzlemeye başladım bile süper.Bi soru daha bunu benim paralı linke nasıl ekleyebiliriz?

Hayy Allah razı olsun üstad.İzlemeye başladım bile süper.Bi soru daha bunu benim paralı linke nasıl ekleyebiliriz?
Sizden de.

Ücretli olana erişim hakkınız varsa ya da size satanlarla iletişim kurabiliyorsanız dosya olarak ekleyebilirim bağlantıları ve onlar da mevcut listenize eklerler ya da siz erişip düzenleyebilme yetkisine sahipseniz siz eklersiniz.

Ekteki dosya URL olarak verdiğim kameralara ait m3u8'lerden oluşan bir m3u listesi.

Ekli dosyalar

• konyakameralar.m3u
    9 KB · Görüntüleme: 16
Sizden de.

Ücretli olana erişim hakkınız varsa ya da size satanlarla iletişim kurabiliyorsanız dosya olarak ekleyebilirim bağlantıları ve onlar da mevcut listenize eklerler ya da siz erişip düzenleyebilme yetkisine sahipseniz siz eklersiniz.

Ekteki dosya URL olarak verdiğim kameralara ait m3u8'lerden oluşan bir m3u listesi.

Bende sadece url var.buna biz yükleyebilirmiyiz?yoksa sadece satan mı yükeleyebilir ?

Bende sadece url var.buna biz yükleyebilirmiyiz?yoksa sadece satan mı yükeleyebilir ?
Sadece URL varsa ve o url adresi kullanıcı adı şifre içeriyorsa onu dosya olarak indirip inen dosyaya ek yaparak kullanabilirsiniz verdiğim listeyi.

URL kaynak dosyasını görmediğim için sunucu üzerindeki güncellemeler dosya olarak kullanırken ne kadar fark eder bilemiyorum ama tahminimce anlattığım şekilde kullanmanız da sorun olmaz.

Yani kendi ücretli listenizi indirip ona bu dosyadakileri ilave edip oynatıcınıza dosya olarak ekleyerek izleyememeniz için neden yok şu anda.

Son düzenleme:
O listede türbe önü ve vatan caddesi bağlantıları aynı kalmış. Aynı görüntüyü verdiklerini fark ettim.

Aşağıdaki ekteki listede düzelttiğim hali yer alıyor.

Ekli dosyalar

• konyakameralar.m3u
    9 KB · Görüntüleme: 9
@Latte
Merhaba,
acaba bende bi istekte buluna bilirmiyim, benim aradigim Zonguldak ve Bartin Webcam yayinlari.
Streamler yayin.com.tr sayfasindan m3u8 olarak ama VLC de oynatamadim

Tesekkürler

Geri