Öneri M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi⚡

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Bu konu hakkında m3u paylaşımları altında çok soru geliyor herkese tek tek açıklamak yerine bı konu açayım dedim 2 tane programın kullanımını gostercem ilk program

1) Televizo
Basit Kullanımı ve sade arayüzü ile tercih edilen televizo uygulamasında m3u kurulumu için alttaki uygulamayı indiriniz ve adımları takip ediniz

Resim 2025 03 01 143152999

ADIM 1) Uygulama açıldığında Yeni Liste Oluştur yazısına tıklayın

1 t 00000

ADIM 2) Eğer Xtream kodlarıyla ekleyecekseniz Yeni Xtream Codes Listeye tıklayın ama linkler çoğunlukla M3U olarak paylaşıldığından Xtream daha az tercih edilmekte Yeni M3U Listesine Tıklayınız
2 t 00000

ADIM 3) İlk kırmızı boşluğa listeye vermek istediğiniz adı yazın - 2. Mavi boşluğa linki yapıştırın - Yeşille işaretli yerden devam edin

Yenit 00000

ADIM 4) Ana menüye geri döndüğünüzde yayınlar kategorilere ayrılmışsa kategorileri görürsünüz kategoriler yoksa tüm kanallara basınız
5t 00000
ADIM 5) Tüm kanallara basın yayınlar karşınıza çıkacaktır
Son 00000

2) IPTV#
Yine basit kullanımı ve birden fazla link ekleyebilme özelliğiyle bilinen bir uygulama play storedan indirebilirsiniz bu programdan m3u linki kullanmak için aşşağıdaki uygulamayı indiriniz ve adımları takip ediniz

Resim 2025 03 01 143054211

ADIM 1) Uygulamanın ana menüsünde Playlistse tıklayınız

1i 00000

ADIM 2) İlk başta hiç link eklenmediğinden boş olacaktır yukardaki + ya tıklayınız

F213f21 00000

ADIM 3) İlk kırmızı boşluğa listeye vermek istediğiniz adı yazın - 2. Mavi boşluğa linki yapıştırın - Yeşille işaretli yerden devam edin

3i 00000

ADIM 4) Liste kaydettiğiniz isimle karşınıza çıkar tıklayınız
4i 00000

ADIM 5) Linkdeki tüm kanallar karşınıza çıkacaktır kanallar kategorilere ayrılmışssa yukarda kategoriler kısmı çıkar ve arama yapabilirsiniz

IMG 20250226 000559

Umarım yardımcı olabilmişimdir İYİ SEYİRLER
-burakhd

Son düzenleme:
Bilmeyenler için yararlı bir konu ayrıca en bilindik ve çoğunlukla kullanılan uygulamalar üzerinde görsel olarak anlatman da ekstra bir faydalı olacak.
Eline emeğine sağlık dostum.

Bilmeyenler için yararlı bir konu ayrıca en bilindik ve çoğunlukla kullanılan uygulamalar üzerinde görsel olarak anlatman da ekstra bir faydalı olacak.
Teşekkürler kral her paylaşım yapıldığında en çok sorulan sorulardan biriydi umarım faydalı olur

Evet çoğu kişi bilmiyor sık sık paylaşılsa dağa iyi olur. Tüm emeği geçenler için tşk

Birde m3u listesi paylaşıldığında hangi program için paylaşışdığı yazılda daha iyi olacak mesela x m3u listesi televizo yada İPTV için dir diye
Liste şuna buna aittir diye bir şey yok hocam m3u dosyası veya url adresi her playerde çalışır. Sadece bazı yayın kaynakları örnek veriyorum iptv# acmazken televizo açar onuda artık kullanan kişiler kendi deneyecek öğrenecek onuda link paylaşanlardan beklerseniz eve gelip tvden kumandadan tuşa da basın der gibi bir şey oluyo. :)

Bu konu hakkında m3u paylaşımları altında çok soru geliyor herkese tek tek açıklamak yerine bı konu açayım dedim 2 tane programın kullanımını gostercem ilk program

1) Televizo
Basit Kullanımı ve sade arayüzü ile tercih edilen televizo uygulamasında m3u kurulumu için alttaki adımları takip ediniz

Ekli dosyayı görüntüle 4907

ADIM 2) Eğer Xtream kodlarıyla ekleyecekseniz Yeni Xtream Codes Listeye tıklayın ama linkler çoğunlukla M3U olarak paylaşıldığından Xtream daha az tercih edilmekte Yeni M3U Listesine Tıklayınız
Ekli dosyayı görüntüle 4908

Ekli dosyayı görüntüle 4910

ADIM 4) Ana menüye geri döndüğünüzde yayınlar kategorilere ayrılmışsa kategorileri görürsünüz kategoriler yoksa tüm kanallara basınız
Ekli dosyayı görüntüle 4911
Ekli dosyayı görüntüle 4913

2) IPTV#
Yine basit kullanımı ve birden fazla link ekleyebilme özelliğiyle bilinen bir uygulama play storedan indirebilirsiniz bu programdan m3u linki kullanmak için aşşağıdaki adımları takip ediniz

Ekli dosyayı görüntüle 4914

ADIM 2) İlk başta hiç link eklenmediğinden boş olacaktır yukardaki + ya tıklayınız

Ekli dosyayı görüntüle 4915

Ekli dosyayı görüntüle 4916

Ekli dosyayı görüntüle 4917

ADIM 5) Linkdeki tüm kanallar karşınıza çıkacaktır kanallar kategorilere ayrılmışssa yukarda kategoriler kısmı çıkar ve arama yapabilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 4920

-burakhd
emeğine sağlık

1) Televizo
Basit Kullanımı ve sade arayüzü ile tercih edilen televizo uygulamasında m3u kurulumu için alttaki uygulamayı indiriniz ve adımları takip ediniz

Ekli dosyayı görüntüle 5011

Ekli dosyayı görüntüle 4907

Ekli dosyayı görüntüle 4908

Ekli dosyayı görüntüle 4910

Ekli dosyayı görüntüle 4911
Ekli dosyayı görüntüle 4913

2) IPTV#
Yine basit kullanımı ve birden fazla link ekleyebilme özelliğiyle bilinen bir uygulama play storedan indirebilirsiniz bu programdan m3u linki kullanmak için aşşağıdaki uygulamayı indiriniz ve adımları takip ediniz

Ekli dosyayı görüntüle 5010

Ekli dosyayı görüntüle 4914

Ekli dosyayı görüntüle 4915

Ekli dosyayı görüntüle 4916

Ekli dosyayı görüntüle 4917

Ekli dosyayı görüntüle 4920

-burakhd
YARARLI BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Konuyu görüntüleyenler

Geri