M3U EFSANE OLMUŞ

umut4444

Üye
Konular
3
kim paylaştı bulamadım forum ama efsane olmuş paralı aldığım iptv malum kanlla aynı süreyi eşit veriyordu bunu denedim zaman aynı kim yaptı ise eline sağlık

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @umut4444
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
88.ozgur tersi hocam.ama panelin dns yok galiba. dns yani başı neydi dostum linkin?

tmmdır dns aldım yasar yok .ss2024 ile başlıyor .açık bu arada ban yemiş olabilirsin kardeşim ;)

1 kişilik olan linki nasıl herkes izliyor hocam, sıkıntı olmuyor mu

başlangıç: 22.09.2021
bitiş: 22.10.2025
max connection:1 kişilik.

genelde 1 kişilik olu paneller 2-3 elinde sağlam olursa izleme şansında olur ama freelerden değil tabi.bu panel yanı m3u başındaki YASAR sadece adını koymuş m3u linki sadece 1 kişilik.

genelde 1 kişilik olu paneller 2-3 elinde sağlam olursa izleme şansında olur ama freelerden değil tabi.bu panel yanı m3u başındaki YASAR sadece adını koymuş m3u linki sadece 1 kişilik.
yaşar adında birden fazla paylaşım yapılmıştı

Telegramda kapalı bir topluluktan çalışmalarını takip ederdim, başarılı paylaşımlarıyla hala yeri ayrıdır bizde.
Uzun süredir sesi çıkmıyordu yaşar yeniden hayata dönmüş demek ki :)
(Selamlar olsun buradan, görürsen bir ses et bana aslan parçası)

anladım sıradan bir iptv yani
Harika harika diyonuzda nerde hani kopyalayıp yapıştırdım yok bise açmıyor
Free m3u bu kısacası normal bir kişilik normal iptv donar yada açmaz vs.. panele göre değişiyor.Diğer verilenler gibi sadece başına yasar eklenmiş olay bu . harikası beğenmiş olmasıdır belki .

Arkadaşlar denemediğiniz m3u leri forumda boşuna yayınlamayın

Konuyu görüntüleyenler

Geri