M3U dosyası nasıl link çevrilir?

Konular
2
İyi forumlar hocamlar elimde ufak editlediğim bir m3u var ve bunu tekrar linke çevirmem lazım nasıl yaparız ve yaptıktan sonra yeni eklenenler dahil olurmu tekrar tekrar sıfırdan mı yapmak lazım?

ChatGPT Yardımcı Oluyor Bu Konuya Bizzat Kendim Denedim

Teşekkürler peki sonradan eklenenler dahil olurmu acaba mesela ben bunu hallettim 2 hafta sonra yeni birşey eklendi kullandığım altyapıya benim dosyama Manuel eklemeden güncellenmez değil mi
Dosyayı aynı adlı düzenlenmiş,yeni dosya ile değiştirseniz link güncel hali çalıştırır.
Yani sizin manuel olarak dosyayı güncellemeniz ve link değişmesin diye linki paylaştığınız yere yeni halini koymanız gerek

İyi forumlar hocamlar elimde ufak editlediğim bir m3u var ve bunu tekrar linke çevirmem lazım nasıl yaparız ve yaptıktan sonra yeni eklenenler dahil olurmu tekrar tekrar sıfırdan mı yapmak lazım?
Google drivea atıp şunu yapıyoruz. Resim gönderemiyorum..Anlatamayacağım ne yazıkki..

Hocam listeyi kaydediyorsunuz ya mesela onun altyapısına yeni bir film dizi kanal eklendi yeni bir link ile fakat bu bizim editlediğimize eklenir mi onu merak ediyorum
Eklenir.Öncelikle mth.tc ye üye olun.Link kısaltma sitesi ücretsiz.Kendinize özel bir kısaltma ismi belirleyin.Editlediğinizde ordan uzun yolunu editleyeceksiniz ve aynı kısayolla kullanmaya devam edeceksiniz.

Google drivea atıp şunu yapıyoruz. Resim gönderemiyorum..Anlatamayacağım ne yazıkki...Sözlü anlatayım öyleyse.Drive a attıktan sonra erişimi yönet ve sonrada bağlantıya sahip olan herkes olarak değiştiriyoruz.Sonrada bağlantıyı kopyala diyoruz.Ancak bu linki m3u oynatıcılar görmez.Bir değişiklik daha gerekiyor.Aşağıdaki linkte üste yapıştırıp linki değiştir diyoruz.Yeni link heryerde çalışır.Onu kopyalayıp kısaltma sitesi mth.tc de istediğiniz ismi verebilirsiniz.(daha önce alınmamış bir isim)

Geri