Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
apk uzantılı dosyalar android sistem içindir,LG de kullanamazsınızLg apk nasıl indirilir yardımcı olabilir misiniz?
Bir tv box alın kendinizewebos işletim sistemi galiba inat tv yüklemek istiyorum bi yolu yok mu
Webos işletim sistemi ile çalışan uygulamalar çok kısıtlı , inatbox, rectv gibi uygulamaların webos versiyonları yok. Tv yi değiştirmeyi düşünmüyorsanız ve bu tür kısıtlamalar sizi üzüyor is en kolayı bir android tvbox almak olacaktır.webos işletim sistemi galiba inat tv yüklemek istiyorum bi yolu yok mu
TVbox alacaksın biz öyle kullanıyoruzLg apk nasıl indirilir yardımcı olabilir misiniz?
var tv nin altına 1 box alıyosun 1500 civarına o yol açılıyorwebos işletim sistemi galiba inat tv yüklemek istiyorum bi yolu yok mu
Bizde öyle yaptık. Gerçekten çok memnunuz. Ne tv kasıyor şişiyor ne tv box takılıyor.TVbox alacaksın biz öyle kullanıyoruz
.