Yardım Lenovo yoga tablet için işletim sistemi

enginbelki

Üye
Konular
1
Merhaba
Lenovo yoga a12 yb-q501f bir tabletim var. Alet sapasağlam ama lenovo firması artık yazılım desteği vermediği için güncel bir android sürümü kullanamıyorum. Uyumlu ve güncellenebilir bir yazılım öneriniz var mıdır?

Merhaba
Lenovo yoga a12 yb-q501f bir tabletim var. Alet sapasağlam ama lenovo firması artık yazılım desteği vermediği için güncel bir android sürümü kullanamıyorum. Uyumlu ve güncellenebilir bir yazılım öneriniz var mıdır?
O tablete custom ROM yok. Android 6'da kalacak mecbur.

Android'de benden eski sürümde olan da varmış. Sevineyim mi üzüleyim mi?

A7 2017

Zaten ondan aldım. O seriden bir daha muadil görmedim. 4 kere pilini değiştirdim. Bir kere şarj soketini. O özelliklerdeki telefonlar tamam RAM vb yüksek ama NFC falan derken şimdi bakıyorum uçmuş. Düzgün uygun ROM yok. Atınca özelliklerin çoğu gidiyor. J7 prime da takır takır işliyor ama ROM'lar. O model için yapmamışlar. Sırf android sürümü yüzünden dert çekiyoruz işte.

Selamlar

Bende de lenovo tablet var bir kaç haftadan beri play den hiç bir şey indiremiyorum indirmek istediğim zaman hafızanın yarısı boş olduğu halde hafıza doludur diye mesaj geliyor nedendir anlamadım gitti

Zaten ondan aldım. O seriden bir daha muadil görmedim. 4 kere pilini değiştirdim. Bir kere şarj soketini. O özelliklerdeki telefonlar tamam RAM vb yüksek ama NFC falan derken şimdi bakıyorum uçmuş. Düzgün uygun ROM yok. Atınca özelliklerin çoğu gidiyor. J7 prime da takır takır işliyor ama ROM'lar. O model için yapmamışlar. Sırf android sürümü yüzünden dert çekiyoruz işte.
Artık rom olan cihazda yok güncel olarak. O işi de bitirdiler. Bir kaç model dışında öldü neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Eskiler için çalışan ROM'ları bile temizletmişler. Yabancı dil derdi yok. Yabancı sitelere bakıyorum var mı diye. Yazmışlar oraya. Ben buradan indirmiştim. Her şeyi çalışıyordu şimdi dosyası falan yok. Buhar olmuş.

Geri