İndirim🔥 Lenovo LOQ i5 12450HX RTX 4050 24 GB 29.999 TL

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
98
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayar. %100 sRGB ekran ve 24 GB RAM olması çok iyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel makine @fener09 dostum, hem Lenovo :) hem de çok iyi model ve bir çok karta 6 taksit var.

Son düzenleme:
Stokta kalmamış. Tabi @fener09 almış da olabilir. Yine de sanırım sadece markası yüzünden değil fiyatı yüzünden de bazı önerilerimizi es geçmiş olabilir.

İlk konuyu açtığı zamanki ödemek istediği fiyatı da baya geçiyor zaten.

Stokta kalmamış. Tabi @fener09 almış da olabilir. Yine de sanırım sadece markası yüzünden değil fiyatı yüzünden de bazı önerilerimizi es geçmiş olabilir.

Fiyatını yukarıya çekti bir mesajında :) 26 bin liralık bir makine için sizce nasıl demişti, arada 3k var ve bu çok daha iyi. Bence bütçe konusunda geldiğimiz noktayı düşünürsek, alınabilir geldi bana üstelik vade farksız 6 taksit var.

Bu arada ben mesaj attığımda 7 stok vardı, umarım arkadaşımız da olabilmiştir.

Yani ince eleyip sık dokumak teknolojik aletlerde şart olabiliyor sürekli yenisini alma imkanınız yoksa ama çok kararsız kalmak da iyi değil.

Bütçe konusunu kaçırmışım pardon :)
Gerçekten de özellikle marka bağımlılığı varsa ve ihtiyaç duyuluyorsa özelliklerine göre kaçırılmaması gereken fırsatlardan biriymiş.

Güzel makine @fener09 dostum, hem Lenovo :) hem de çok iyi model ve bir çok karta 6 taksit var.

Fiyatını yukarıya çekti bir mesajında :) 26 bin liralık bir makine için sizce nasıl demişti, arada 3k var ve bu çok daha iyi. Bence bütçe konusunda geldiğimiz noktayı düşünürsek, alınabilir geldi bana üstelik vade farksız 6 taksit var.

Bu arada ben mesaj attığımda 7 stok vardı, umarım arkadaşımız da olabilmiştir.
malesef alamadık bitmiş bugünde fiyat artmış kaçırdık yine fırsatı 2024 ün son günleri artık aldık aldık fırsat kollamaya devam ayrıca hepinizden ALLAH C.C. razı olsun her daim yardımcı oldunuz fikirlerinizle sağolun

@fener09

İtopya'da da aynı (birebir aynı değilmiş ekran kartı daha düşük bir model olan 3050'ymiş) fiyata satışta şu anda eğer hala ilgileniyorsanız.

Mesaj düzenlenmiştir. Birebir aynı özelliklere sahip değilmiş maalesef.

İlave:
Aynı laptop ve RTX 3050 model olan 27.999 TL olarak Amazon'da yine yer alıyor. Lenovo istediğiniz için benzer özelliklerde diğer modelleri es geçiyorum genelde baktığım zaman.

Screenshot 2024 12 24 18 22 26 14 b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108

Son düzenleme:
Aman yanlış olmasın, İtopya'daki modelde ekran kartı RTX 3050, konu başlığındaki üründe RTX 4050 vardı.
Doğru ama ben 4050 gördüğümü düşünmüştüm.
Mesajı düzenleyip yanıltmanın önüne geçeyim.
Teşekkürler.

BEKLEDİK O KADAR GELMEDİ BAŞKA LAPTOP ALDIK BİR TANE
İNADINA GELİR ARTIK

Son düzenleme:
BEKLEDİK O KADAR GELMEDİ BAŞKA LAPTOP ALDIK BİR TANE
İNADINA GELİR ARTIK
Kısmet, gerçekten iyi makineydi ama sizin aldığınız da sonuçta daha hesaplı, arada ciddi fiyat farkı var. Küçük bir inceleme bekleriz ;)

KURULUMYAPARKEN BİR ÖNCEKİ SAYFAYA NASİL GELİRİZ

KISA YOLU

Geri