İndirim🔥 Lenovo İdea Tab Pro + Kalem 11.999 TL

Keşke taksit olsaydı ama ihtiyacı olan için harika bir seçenek. Kılıf çıkıyor mu acaba?

Bu arada bu tabletten sipariş verdim. Uzun zamandır Huawei Matepad 11.5 kullanıyordum bakalım nasıl olacak.

Teşekkürler @isimbulamajim

Bu arada bu tabletten sipariş verdim. Uzun zamandır Huawei Matepad 11.5 kullanıyordum bakalım nasıl olacak.

Hayırlı olsun. Aldığınız 128 GB versiyonunun ekranı mat yani yansımasız ekran. Üzerine ışık vurarsa yansımıyor. 256 GB versiyonunda böyle birşey yok.

Son düzenleme:

Birde hocam tablet gelince hangi uygulamalar yüklü geliyor, gereksiz uygulama vb. varmı söyleseniz ve bilgisayar modunu vb. test etseniz iyi olur. Lenovo arayüzüne karşı ön yargı var.

Birde hocam tablet gelince hangi uygulamalar yüklü geliyor, gereksiz uygulama vb. varmı söyleseniz ve bilgisayar modunu vb. test etseniz iyi olur. Lenovo arayüzüne karşı ön yargı var.
Gelince bir video çekerim diye düşünüyorum, bilgisayar modu benim için hiç önemli değil ama mutlaka onu da deneyeceğim.

İnceleme videosu gelmiş. Teşekkürler. @Sinetech
İnceleme iyi elinize sağlık ama ön inceleme gibi detay az. Bunu normal karşılıyorum sonuçta kutuyu açtığınız gibi inceleme yapmışsınız. Next Start Pro 4K cihazında ürünü bir süre deneyimlediğiniz için detaylı bir inceleme olmuştu.
Bunun gibi bir inceleme videosu daha gelebilir arkadaşlarımızın da sorularının dahil olduğu. (Karşılaştırma videosu ama detayları geniş bunun gibi olabilir anlamında)

Bu arada aldığınız Trendyol Betaplus Teknoloji satıcısı LaptopComTR ve GamingGenTR'nin sahibi bir firma.

Son düzenleme:
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben bugün sipariş etme fırsatı buldum

Geri