Yardım Lenovo İ5-RTX 4050 için tavsiye

max0007

Paylaşımcı
Konular
1

Linkteki notebook için tavsiyelere açığım.

Yada daha kısası eder mi etmez mi ?

Kullanım amacı, amatör bir fotoğrafçının kullanacağı bazı programlar ve birazda oyun.

Kullanım amacı, amatör bir fotoğrafçının kullanacağı bazı programlar ve birazda oyun.
Bu serilerde anakart yanma sorunu vardı ama düzeltildi mi emin olmanız lazım. @isimbulamajim konuya daha hakim diye biliyorum.

Bu serilerde anakart yanma sorunu vardı ama düzeltildi mi emin olmanız lazım. @isimbulamajim konuya daha hakim diye biliyorum.
Yanıyor maalesef.

Maksimum bütçeniz nedir?

Anakart yanıyorsa sakat. Bende bir hp vardı, ana kart 3 kez yandı ve bir üst modelle değişti, USD kuru üzerinden 70k vermişim zamanında, rezil ettiydi hayatımı. Her onarımda 50 gün kart bekledi. O kadar güçlü makineye hap kadar fan koymuş yılların üreticisi

Ben de HP Victus i5 16-r1xxx var. Geçen sene Teknosadan 36 bine almıştım. Şimdi bilmiyorum fiyatını. 16gb ram 500gb ssd (şimdi 1tb olarak satılıyor sanırım), 6 gb grafik kartı Nvidia RTX 4050 var. 14.Nesil. Çok memnunum. Soğutması da çok iyi. Isınma hiç yaşamıyorum. Keşke i7 alsam demiştim ama i5 tende çok memnunum.

Son düzenleme:

Bu aşırı mantıklı.
@Sinetech
Evet bu fiyat/performans markası. Herkesin forumlarda eleştirdiği 12. nesil makineleri bile yoğun iş temposunda bir kaç müşterimiz tarafından neredeyse 1 senedir kullanılıyor, bana mısın demediler. Bu makinenin işlemcisi de fiyatı da gayet güzel.

Geri