Yardım LeanKeyboard mibox 2 nesil çift basma sorunu.

twentysix_

Paylaşımcı
Konular
1
Arkadaşlar Xiaomi box 2 nesil cihaza güncellemeler sonrası Leankeyboard klavyede ,airmause kullanımda artık harf ve sayı bastığımda çift çıkmaya başladı.Örnek a basarsak AA şeklinde veya 5 bastık 55 gibi çıkıyor.

Bildiğiniz Leankeyboard benzeri bir klavye önerebilirmisiniz?

Bende acaba benim mausda sorunmu var diye düşünüyordum. Demekki sorun genelmiş.
Klavyeye geçince mecburen kumandayı kullanıyorum.
Malesef neden kaynaklı bende anlamadım.Güncelleme mi ?Yoksa Leankeyboard klavye kaynaklımı?

Belki alternatif klavyedense diye bir umut açtım konu belki bilen bir arkadaşımız çıkar.
Belki @Sinetech admin bilgisi vardır.

Son düzenleme:
Sorunun mi boxta olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Samsung Tv'de de aynı hatayı veriyor uygulama

Arkadaşlar Xiaomi box 2 nesil cihaza güncellemeler sonrası Leankeyboard klavyede ,airmause kullanımda artık harf ve sayı bastığımda çift çıkmaya başladı.Örnek a basarsak AA şeklinde veya 5 bastık 55 gibi çıkıyor.

Bir kaç klavye uygulaması denedim. Hepsinde de çift basma sorunu var. Sorun klavye ile ilgili değil işletim sistemi kaynaklı. Mecburen kumanda kullanıyorum.

Sanırım m box ta hata oluştu güncellemeden sonra bendede çif yazıyor.

Google TV güncellemeyle alakalı olduğunu sanıyorum.Googletv android güncelleme yoksa ,güvenlik güncellemesi için güncellemeyin güvenlik güncellemesi 2070 olsa ne olur bir faydası yok telefon değil , hatta bu box android bile çok önemli yok bence.Tvbox için android sürümü geriden geliyor zaten.
Googletv her güncellemesi birşeyleri makaslıyor kısıtlıyor malesef.Bu Klavye olayıda aynı engel,sansür ne derseniz olay bu.

mitv-MOOR2 Ayni problem.

Bende de aynı sorun. Sıfırladım düzelmedi. Eski sürüme dönenilir miyiz acaba

Bu sorun bende de vardı.TEKKAN arkadaşımızın önerdiği bu kalvye çift basma sorununu çözüyor.

FireTV_style_keyboard_0.2e_qwer.apk

Yönlendiriliyorsunuz

Aynı problem bende de oluyor. Ben uygulamada klavye işaretine tıklayıp ne yapacaksam telefon üzerinden yazıyorum TV nin ekran klavyesini kullanmıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-27-09-45-40-573-edit_io.appground.blekpremium.jpg
    Screenshot_2025-06-27-09-45-40-573-edit_io.appground.blekpremium.jpg
    285 KB · Görüntüleme: 4

Geri