Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konu başlığına bakarsak oradaki telefon kısmı abes olmuş biraz ama genel anlamda anlatılabilir bir konu.yardımcı olurmusunuz ?
konu yeri bulamadım buraya yazdım uygun bir yere atarsınız burası değil ise
Hiç bilmeyene anlatır gibi anlatılmasını isteyene en basitini ve kolayını anlatmanız gerkiyor ,zira tahmin ediyorum ki öylesinizdir, deneyimli bir kullanıcı zaten bu açıklamaları istemezdi. Kullanıp, neyi nasıl yapacağını kolaylıyan insan wsa veya bahsettiğiniz gibi bir yol tercih edebilir. Ayrıca emülatörün bilgisayarı zorlayabileceğini de donanım gereksinimlerinden bahsederken anlatmaya çalıştım. Yine de en azından benim kullandığım gibi bir laptopa sahip ise kaymak gibi akıp giden bir emülatör kullanıp kullanırken emülatör olduğunu anlamayacaktır. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte = emülatör kullanım kolaylığı.ustat ben subsystem for android kullanıyorum hiç bir sıkıtı çıkmıyor birde -"Android emülatör kullanmanız." demişsin.
emülatörler hem bilgisayarda kasma yapar hemde daha çok yer kaplar...