Laptop SSD Soğutucu

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
37
Laptop'unda bakır ssd soğutucu kullanan var mı ?

Bunu alıp takmak istiyorum

O kadar yoğun kullanmıyorum , oyunları HDD den oynuyorum genelde ssd işletim sistemi için ideal şimdilik :)

O kadar yoğun kullanmıyorum , oyunları HDD den oynuyorum genelde ssd işletim sistemi için ideal şimdilik :)

Bende 2 tane ssd takılı üstlerinde sadece termal ped var. Laptop sunuçta masaüstüne göre daha sıcak çalışıyor. Arada oyun oynuyorum yinede daha iyi bir soğutma olsun istedim.

Hdd takma yeri yok benim makidana. Hdd'yi haricen usb ile takıyorum.

Evde yer olsaydı masaüstü alacaktım. Minnacık ev yapacak bişi yok

Kendi içinde gelen termal pedli soğutma metalini kullanıyorum faydası oluyo tavsiye ederim eğer laptop kasa içine sorunsuz oturacaksa alıp kullanabilirsiniz

Laptop'unda bakır ssd soğutucu kullanan var mı ?

Bunu alıp takmak istiyorum
Şahsen ben de kendi üzerinde geleni soğutucusuz bıraktım, diğer aldığımda da yoktu ona da eklemedim.
Zaten soğutması yeterli geliyor bana. Laptop soğutucusu ile kullanıyorum altında zaten hep. Ama değişkense yani siz farklı yerlerde de kullanıyor iseniz soğutucusuz tabi ki kullanmaktan yana olumlu düşüncelerim olur.

Linkteki soğutucu ya da bir başkası olabilir. Yine de masaüstü gibi olmayacağı için laptop kasa içi soğutma durumu biraz fark olması normaldir.

Belirli veya uzun süreli yoğun okuma/yazma işlemi yaptırmıyorsanız çok da şart değil ama sizin için de bende olduğu gibi ederi ne olursun olsun kıymetliyse kullandığınız şeyler alın takın 😅

Geri