LA************ HLS PLAYER (M3U8) LİNKLERİNİ ÇALİŞTIRMA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahalayer

Üye
Konular
12
Admin : ******** adlı firmanın telif hakkı talebi nedeniyle içerik kaldırılmıştır, firmanın ticari ve tescilli ismini kullanmayınız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaşlar Kendim Tasarlamış oldugum Hls player web sitesini sizlere sunmak istedim.

kolay ve basit şekilde m3u8 linklerini web site adresimden oynatabilirsiniz. hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz.

forumda dikkat ettiğim kadarıyla m3u8 modellerini bağlantılarını çaliştırma gibi sıkıntı çeken cok fazla kişi gördüm bu yüzden böyle birşey yapmak istedim şimdiden kullanan arkadaşlara iyi seyirler dilerim.

HLS PLAYER M3U8 BAĞLANTI ADRESİ:

Bu siteye birde M3u listesi tanıma eklenirse 10 numara olur

Güzel bir arz/talep sonlandırması olmuş.

İhtiyacı olanlara ve anlık bağlantı kontrolü isteyenlere çözüm olabilir.

Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar Kendim Tasarlamış oldugum Hls player web sitesini sizlere sunmak istedim.

kolay ve basit şekilde m3u8 linklerini web site adresimden oynatabilirsiniz. hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz.

forumda dikkat ettiğim kadarıyla m3u8 modellerini bağlantılarını çaliştırma gibi sıkıntı çeken cok fazla kişi gördüm bu yüzden böyle birşey yapmak istedim şimdiden kullanan arkadaşlara iyi seyirler dilerim.

İhtiyacı olanlara ve anlık bağlantı kontrolü isteyenlere çözüm olabilir.

HLS PLAYER M3U8 BAĞLANTI ADRESİ:

reis playerde eksik var bende bi yayin var mx playerde felan takildimi tekrar baglaniyor bunda yayin dondummu kaldi bi ayar yaparmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri