LA*********** FUTBOL YAYIN SİTESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahalayer

Üye
Konular
13
Admin : ******** adlı firmanın telif hakkı talebi nedeniyle içerik kaldırılmıştır, firmanın ticari ve tescilli ismini kullanmayınız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
4. oldu vallahi istikrarlı bir şekilde devam 😅
Yalnız anlamadığım konuyu nasıl ordan buraya bağladığınız ;))

hocam büyümeye çalişiyoruz o yüzden
Muhakkak öyledir ama bu şekilde olunca spam reklam gibi oluyor.

Diğer kendi sitesini veya uygulamasını tanıtanlar gibi tek başlık altında toplasanız mesajlarınızı ve şimdi yaptığınız gibi her gün farklı başlıkta tek bir URL adresi paylaşmak yerine her gün o konuya birşeyler yazıp ilgi çekmek isteseniz daha iyi olur hem sizin hem biz kullanıcılar için.

Kusura bakmayın ama her gün sadece aynı bağlantıyı paylaşan mesajlarınızdan dolayı rapor etmek zorunda kaldım 😅 Size zarar gelmez muhtemelen ama belki konularınız birleştirilir.

Herhangi bir uyarı vermiyorum ama @Latte 'ye katılıyorum. Aynı web sitesi için her maçta konu açarsanız 2 saatlik konular haline gelir, bence sitenizle alakalı tek bir başlık açın, konu altına güncelleme atarsınız.

Ayrıca sadece link verip konu açmak da olmaz, biraz kendinizden sitenizden bahsedin. Bu şekilde açılan konular kilitlenecektir. Lütfen bunu da düzeltin.

olsun
Maç Atv de kim açıpta izleyecek 😃

Herhangi bir uyarı vermiyorum ama @Latte 'ye katılıyorum. Aynı web sitesi için her maçta konu açarsanız 2 saatlik konular haline gelir, bence sitenizle alakalı tek bir başlık açın, konu altına güncelleme atarsınız.

Ayrıca sadece link verip konu açmak da olmaz, biraz kendinizden sitenizden bahsedin. Bu şekilde açılan konular kilitlenecektir. Lütfen bunu da düzeltin.
DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM HOCAM

@tahalayer
Çok daha iyi böylesi.
Sabit bir başlık altında kullanmak isteyenlerin daha çok dikkatini çekecektir.

Yeniliklerinizi veya olumsuz yanlarını da paylaşarak bilgilendirme yaparsanız zaman zaman daha da güzel ilerler diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar size ve teşekkürler yeni bir alternatif daha yarattığınız için.

aaa yeni site gelmiş :)

bu sizin siteye benziyor , sizin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri