Kullanıcı Adı Değişikliği Hakkında

Latte

Geliştirici
Konular
72
Merhaba,
Xenforo forumlarına baktığımda kullanıcıların kullanıcı adı değişikliği yapabilmesi için User Essential Add-on içerisinden yetki verilirse profil sayfasından belirli bir sayıda kullanıcı adı değişikliği yapılabileceği yazıyor. Bu özelliği de ekler misiniz foruma acaba?
Teşekkürler.

O eklenti bizde yok ama kullanıcı adı değiştirme fonksiyonunu açtım, şu an olması lazım.

O eklenti bizde yok ama kullanıcı adı değiştirme fonksiyonunu açtım, şu an olması lazım.
Anladım. Siz de değiştirmiyorsanız açtığınız özelliğe göre eğer gözümden kaçan başka birşey yoksa kayıt olduktan tam bir sene sonra değiştirebiliyoruz gördüğüm kadarıyla;)

Can çıkmayıp huy çıkana kadar bekleyeceğiz gibi duruyor:)

Merhaba,
Xenforo forumlarına baktığımda kullanıcıların kullanıcı adı değişikliği yapabilmesi için User Essential Add-on içerisinden yetki verilirse profil sayfasından belirli bir sayıda kullanıcı adı değişikliği yapılabileceği yazıyor. Bu özelliği de ekler misiniz foruma acaba?
Teşekkürler.
xenforo tabanli site yönetici bölümünden üye kayit kismi ayarlarinda üye isim karakter sayisi. üye sonradan kendi ismini degistirebilme yetkisi. her üye kendi profilini özellestirme secenegi ve kendi profil resmini imzasi koyma kaldima gibi ayarlari mevcuttur. örnegin ben bir imza eklemek istedim olmadi üye yetkileri kisitlanmis durumda bu islemler icin herhangi bir eklentiye gerek yoktur, xenforo sistemi veri tabaninda özellikleri mevcuttur. site sahibi ve ya herhangi bir yönetici anlamiyorsa xenforo türkiye sitesini ziyaret ederek ten yardim alabilirler

Son düzenleme:
xenforo tabanli site yönetici bölümünden üye kayit kismi ayarlarinda üye isim karakter sayisi. üye sonradan kendi ismini degistirebilme yetkisi. her üye kendi profilini özellestirme secenegi ve kendi profil resmini imzasi koyma kaldima gibi ayarlari mevcuttur. örnegin ben bir imza eklemek istedim olmadi üye yetkileri kisitlanmis durumda bu islemler icin herhangi bir eklentiye gerek yoktur,
Bunları bana değil yetkilileri etiketleyerek onlara bildirim gitmesi açısından onlara yazmanız gerekiyor zira yapabilseydim böyle bir konu açmazdım zaten. Ayrıca o yetki kısmı verilmiş @Sinetech tarafından ama zaman ayarlı olduğu için ancak bir sene sonra yapılabiliyor. Xenforo forumlarında kullanıcının bunu yapabilmesi için User Essential Add-on içerisinden kullanıcıya bu yetki verilmesi yazıyor. Eklentiye gerek yok değil de o eklenti nasıl ve ne için kullanılacak onu söylemek yeterli bir bilgi.

Bkz:

About:
This add-on provides useful user functions and options. Provide your members with additional username, thread, and post functions.
Changing usernames has never been this easy!

Feature List:
.
  • .......
  • Change User Name. Members may change their user name x amount of times by selecting the 'Change User Name' link on their Account page. Option to display previous usernames via a tab on the profile page.
    • Moderation. Option to moderate user name changes. Only moderators with set permission may approve or deny name change requests.
    • User Note. Option for the user to provide a note as to why they wish to change their username.
    • Moderator Note. Option for the moderator to provide the user with a note when approving or denying the name change.
    • Moderator Alerts. Option to alert all moderators to the user's new name.
    • User Alert and Email. Users are notified by alert and email when a decision is made in regards to their name change request.
    • Name Change Cycles. Option to reset the allowed number of name changes every X days.
    • Visible Indication. Option to set the user's custom title to display their previous name for X days in order to allow all members to keep track.
    • Previous Name Changes/Requests Information. Moderators may view the details of previous name change requests. Approved, Denied, and those Pending Approval requests, all display their relevant information in an overlay.
    • ACP User Edit Previous Names.The user edit page in the Admin Control Panel (ACP) displays a list of previous names held by that user.
    • Private Username changes. Allow a username change to be marked as private.
      • New permission: "[UserEss] - Edit user name change privacy"
      • Can only be viewed by admin/moderator or the user, not other users or guests
    • .........
Bu kısım herşeyi anlatıyor.

Geri