kullandıgınız en iyi ilk 3 iptv player windows ve box için ve sebebi?

kendi yaptıgımız m3u dosyasını samsung tv ye nasıl atabiliriz ve sonrası guncelleme yapsak o dosyayı yenıden yukelemden görebılır mı?
dostum kendi yaptığın dosyayı ancak url ile yüklersen ve url nin olduğu kaynakta düzenlersen, yani url adresi değimeden o zaman tekrar tekrar yüklemeden güncelleme yapabilirsin yada basitçe usb bellek ile manuel olarak yüklemelisin..
mesela samsung tv mağazada var yükledikten sonra ayarlar>gelişmiş ayarlar>her başlangıçta çalma listesini indir seçeneğini aktif edersen programı her açtığında girdiğin url den güncel kanal listesini yükler ve oynatır.

iptv stream playera guzel dedim bazı dosyalarda login failed oluyor windows için hangi alternatif iptv player vlc ve myıp de hariç:)

open ve sfvip virüs dedi windows cebelleşti haletti aman kalsın bu ikili :) iptv smart player login failed veriyor bazı dosyalarda sanırım yoksa gayet netti

Hocam maalesef cihaza özel bir program diye biliyorum formuler firmasının ,benim denemediğim iptv uygulaması kalmadı sırf bu yüzden cihazı satın aldım
Biliyorum o programı.Bende 8-10 sene önce program için cihaz almıştım.Başka bir cihazda çalışmıyor yedeğini bile alsanız.Ama çok pahalı cihaz ben vermem.

Geri