Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bilmediğim için nasıl kullanılıyor diye sordum zatenKendiniz denediniz mi?
Sorunuzu anladım ama ben de denediniz mi diye sordum. Yani hesap açtınız, giriş yaptınız ama ayarları mı anlayamadınız onu anlayamaya çalışıyorum. Hiç denemeden yazıyorsanız ki sanırım öyle, önce bir deneyin zaten çok kolay olduğunuz göreceksiniz.bilmediğim için nasıl kullanılıyor diye sordum zaten
benim yapmak istediğim bunu da trgoals vavoo gibi siteler için proxy gibi kullanmak bakıyorum bunu da kullan listeler oluyor ama sanırım hugging face gibi değil kod vs filan bişeler lazım gibi yani bilmiyırum tam nedirSorunuzu anladım ama ben de denediniz mi diye sordum. Yani hesap açtınız, giriş yaptınız ama ayarları mı anlayamadınız onu anlayamaya çalışıyorum. Hiç denemeden yazıyorsanız ki sanırım öyle, önce bir deneyin zaten çok kolay olduğunuz göreceksiniz.
Giriş yaptığınızda karşınıza çok basit bir sayfa çıkıyor, yapabileceğiniz 2 tane ayar var başka da bir şey yok.
1-Domain seçmek 2-Bu domain'e ip değeri atamak.
Ekli dosyayı görüntüle 10655
Bence burada anlatım gerektirecek kadar bir karışıklık yok. O yüzden denemediğinizi düşündüm.
Saygılar, sevgiler.
Bu ücretsiz alan adı gibi bir şey. Dediğiniz şeylerle alakası yok.benim yapmak istediğim bunu da trgoals vavoo gibi siteler için proxy gibi kullanmak bakıyorum bunu da kullan listeler oluyor ama sanırım hugging face gibi değil kod vs filan bişeler lazım gibi yani bilmiyırum tam nedir
anladım teşekkürlerBu ücretsiz alan adı gibi bir şey. Dediğiniz şeylerle alakası yok.
Ana mantığı IP numarası ile erişilen hizmetleriniz için sabit ve kolay bir alan adı ile erişmenizi sağlamak.
Sunucunuzdaki projelerinize erişim için de kullanabilirsiniz, modeminize ayarlayıp evden uzaktayken evinizdeki kamera/dosya paylaşımı vb. sistemlere kendi özel adresinizi kullanarak erişebilirsiniz.
Normalde h ttp://123.11.121.11/ gibi bir ip adresi üzerinden erişebileceğiniz bir şey için duckdns ya da genel adıyla "dinamik dns/DDNS" ayarladığınız zaman artık sürekli ip adresi yazmak yerine kendi ayarladığınız ve aklınızda daha kolay kalacak olan bir adres ile erişebilirsiniz.
Özellikle evlerdeki kamera sistemlerine uzaktan erişim için idealdir, çünkü sabit ip ücreti ödemiyorsanız bağlantı kopması/elektrik kesintisi gibi durumlarda ip adresiniz değişir.
Modeminize DDNS ayarladığınızda modem ip'niz her değiştiğinde sizin adınıza DDNS hizmetine yeni ip adresinizi kaydettirir.
Böylece sürekli değişen ip'lerle uğraşmadan her seferinde h ttp://dacunha10.duckdns.org gibi bir adres ile devamlı erişebilirsiniz.
Daha ayrıntılı bilgisi olanlar ekleme yapabilir. Saygılar, sevgiler.
Ek olarak kullanılacak sisteme duckdns uygulamasını da kurmak gerekiyor diye hatırlıyorum bunu orta son lise 1 zamanlarımda millete rat atarken port yönlendirmesi niyetine kullanırdım hâlâ aynıdır galiba sistemBu ücretsiz alan adı gibi bir şey. Dediğiniz şeylerle alakası yok.
Ana mantığı IP numarası ile erişilen hizmetleriniz için sabit ve kolay bir alan adı ile erişmenizi sağlamak.
Sunucunuzdaki projelerinize erişim için de kullanabilirsiniz, modeminize ayarlayıp evden uzaktayken evinizdeki kamera/dosya paylaşımı vb. sistemlere kendi özel adresinizi kullanarak erişebilirsiniz.
Normalde h ttp://123.11.121.11/ gibi bir ip adresi üzerinden erişebileceğiniz bir şey için duckdns ya da genel adıyla "dinamik dns/DDNS" ayarladığınız zaman artık sürekli ip adresi yazmak yerine kendi ayarladığınız ve aklınızda daha kolay kalacak olan bir adres ile erişebilirsiniz.
Özellikle evlerdeki kamera sistemlerine uzaktan erişim için idealdir, çünkü sabit ip ücreti ödemiyorsanız bağlantı kopması/elektrik kesintisi gibi durumlarda ip adresiniz değişir.
Modeminize DDNS ayarladığınızda modem ip'niz her değiştiğinde sizin adınıza DDNS hizmetine yeni ip adresinizi kaydettirir.
Böylece sürekli değişen ip'lerle uğraşmadan her seferinde h ttp://dacunha10.duckdns.org gibi bir adres ile devamlı erişebilirsiniz.
Daha ayrıntılı bilgisi olanlar ekleme yapabilir. Saygılar, sevgiler.