Konu dışı konular formu bayıyor Forumu amacı dışına çıkarıyor

haruns

Paylaşımcı
Konular
3
Forumda konu dışı konuların olması güzel ama bazılarının abuk sabuk konularına ısrarla mesaj yazıp son yazılan konularında ilk sırada gösterilmesi sebebi ile de bu konu dışı konuların sürekli ilk sıralarda olması forumu amacı dışına taşımış ve forumun amacı olan konuları arkalarda bırakmış görünmez okunmaz hale getirmiş oluyor . bence bu konuda konu dışı mesajlara öncelik kaldırılmalı tamam günü ilgilendiren mevzularda konu açılması ve tartışılması olabilir olmalıda ama foruma her girdiğimde birilerinin dengesiz ruh hallerinin anlamsız konularını ilk sıralarda görmek de hiç hoş değil.

Yani kısmen hak veriyorum ama sonuçta forumun amacı paylaşmak . Bu paylaşma durumuna da bir sınır çizilmemiş şu konularda paylaşım yapılabilir sadece diye . Bu yüzden kimsenin bu konuda size yardımcı olacağını sanmıyorum . Fakat siz kendinize yardım edebilirsiniz tabi . Bahsettiğiniz paylaşımı yapan kişinin avatarına tıklayın yoksay kısmına tıklayın hiçbir paylaşımını görmezsiniz sorun çözülür kısmen. Saygılar.

Sizi rahatsız eden bir mesajı raporlayıp sebebini belirtirseniz incelenir. Yazılan konular&mesajlar forum kuralları dahilinde ise yapılacak birşey yok.
Size abuk subuk gelen bir konu bir başkasının ilgisini çekebilir. O kişinin mesajları size abuksubuk geliyorsa yoksaya bilirsiniz.

Sizi rahatsız eden bir mesajı raporlayıp sebebini belirtirseniz incelenir. Yazılan konular&mesajlar forum kuralları dahilinde ise yapılacak birşey yok.
Size abuk subuk gelen bir konu bir başkasının ilgisini çekebilir. O kişinin mesajları size abuksubuk geliyorsa yoksaya bilirsiniz.
ben arkadaşa katılıyorum hayat nedir yine severmisin ölüm günaydın günün hikayes edebiyat formuna döndü alakasız konular olur ama sürekli açılması esas paylaşımları aramada adını unutup bulması bile zor oluyor

ben arkadaşa katılıyorum hayat nedir yine severmisin ölüm günaydın günün hikayes edebiyat formuna döndü alakasız konular olur ama sürekli açılması esas paylaşımları aramada adını unutup bulması bile zor oluyor
Sizi anlıyorum fakat; esas paylaşımlar ilgili konu başlıkları altında paylaşılmaktadır, off topic başlığı altında yazılan yazıya (belli kuralları delmiyorsa) ne diyebiliriz?

Sizi anlıyorum fakat; esas paylaşımlar ilgili konu başlıkları altında paylaşılmaktadır, off topic başlığı altında yazılan yazıya (belli kuralları delmiyorsa) ne diyebiliriz?
yani hocam ne diyim de 6 7 tane aynı kişi aynı saçma konular en azından açan kişiye bu tarz bu kadar konu açmaması konusunda söyleyebilirsiniz yoksa
atıyorum bende yarın iyi haftalar dolar bu hafta ne olur hangi renk araba kullanıyosunuz en sevdiginiz yemek diye arka arkaya 7 8 konu açıyım ana ekranda bunlar ile dolsun serbest nasılsa öteki tarafdan uyelerden apk yapanların paylaşımları aşagılara gitsin yani bu konuda siz özleden arkadaşları bılgılendırın onlarda tek tük açarlar diye düşünüyorum çözüm olarak

yani hocam ne diyim de 6 7 tane aynı kişi aynı saçma konular en azından açan kişiye bu tarz bu kadar konu açmaması konusunda söyleyebilirsiniz yoksa
atıyorum bende yarın iyi haftalar dolar bu hafta ne olur hangi renk araba kullanıyosunuz en sevdiginiz yemek diye arka arkaya 7 8 konu açıyım ana ekranda bunlar ile dolsun serbest nasılsa öteki tarafdan uyelerden apk yapanların paylaşımları aşagılara gitsin yani bu konuda siz özleden arkadaşları bılgılendırın onlarda tek tük açarlar diye düşünüyorum çözüm olarak
Bu şekilde bir kısıtlama getirmek doğru olmaz, sana bana mantıksız saçma gelebilen konu başkasına ideal gelebilir.
Sadece ana sayfada görünen son 20 mesaja bakmayın, sayfanın aşağısındaki ilgili bölümlere girin. Ben şahsen öyle yapıyorum.

Bu şekilde bir kısıtlama getirmek doğru olmaz, sana bana mantıksız saçma gelebilen konu başkasına ideal gelebilir.
Sadece ana sayfada görünen son 20 mesaja bakmayın, sayfanın aşağısındaki ilgili bölümlere girin. Ben şahsen öyle yapıyorum.
neyse hocam ben fikrimi söyledim bu şekilde düşünen arkadaşların da çoğunluk olduğunu düşünüyorum konuyu gerçi ben açmadım off topic altında bu şekilde açsın insanlar ne diyim ben aktif eski bir kullanıcı olarak sadece eskisi gibi olmadığını forumun söyliyim gerisi sizin tercihiniz

Anlaşıldı ucu bana dokunuyor.
😔😔V E D A 😔😔

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum..
Bu güzel SAYFAYI bırakıyorum 😔😔
Sizlerle sohbet etmek,
paylaşım yapmak çok güzeldi ...
Güzel dostluklar kurduk ama buraya kadarmış.
Beraber güldük,
Beraber üzüldük ama yolun sonuna geldik.
Bazı ARKADAŞLAR İLE can gibiydik
Sizleri seviyorum
Unutmayın beni LÜTFEN
Hakınızı helal edin....
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔

😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔
😔

💖
💖
💖
💖
💖
💖
💖

Dememi daha Çooooook BEKLERSİNİZ 😂😁😂😁😁😜😜😜

Demiş yan SAYFADAN biri😜😜

Ben heççç dermiyim başınızın tatlı belası sizi hiç bırakır mıyım 🥰♥️gelsin mi ♥️ kalpler
♥️♥️🙋🏻‍♀️

Konuyu açan kişi sanırım banlandı.( Farklı bir konudan) Hani derler ya; '' Can almaya giderken, canından oldu'' ( Bu söz hepimiz için geçerlidir) Velhasıl; Sözüm-ona'' rahatsız olunan kişi'' de; uzun süredir yok. Belki de kırlmıştır. Her ne kadar mesajın üstünde kırıldığını belirtse de; alt kısmında'' kinaye yaptığını'' belirten ifadelerde bulunmuş.
Bir söz var'' İnsanlara nazik davranın, kimin ne yaşadığını bilemezsiniz'' Zaman zaman hepimiz karşımızdaki insanın duygularını hiçe sayarak hoyrat davaranabiliyoruz ama bir an bile olsa; bu söz aklımıza gelirse ve kendimizi kontrol edersek; belki de yok yere en azından bir kişi bile olsa kalbini incitmemiş oluruz.

Son düzenleme:

Geri