Kodi eklentileri

ray

Paylaşımcı
Konular
15
Kodi sevmediğim bir uygulama.
Dexe,dregs,cman,crew,michaz guzel repolar

Cman geçen ay vefat ettiği için repo adresi güncellenmiş arkadaşlar ona dikkat edelim.

Son düzenleme:
Evet üzerine seyirturk eklentisi vardı onu kurdum , arada bakıyorum, kumanda desteği ve arayüzü sevdiğim için severek kullanıyorum ;)

seyirtürk eskisi gibi degil cogu kanallari aktif degil ve kanal gecisleri cok ama cok agir sana tavsiyme baubau ve michaz eklenileri 1080p kalitesinde + 4k kanallarin %95 aktif 10-12 farkli ülke mevcut.

turkvod hala ücretli ama cok bir para degil 2 paket sigara parasi ve bedava iki alternatif isim verdim bunlar bedava github dan arastirma yaparsan uzantilarina ulasirsin.
Kodi krali abim basligimiza seref verdi. TR'de byebyedpi ile bee calismiyor. aslinda o da guzele benziyor. Ondan yazmadim

Vpn TR'de cok pahali, octohide'da reklam var, proton'u da sevemedim uc ulke veriyor ucretsiz. Modlu vpn'ler saldiri yapiyor. Onun yerine byebyedpi kullaniyorum cok guzel. Tam surumu ucretsiz.
bedava vpn hizi düsük olur. ve iptv kullaniminda cok net yedigi icin bazi vpn limitli oldugu icin de yetmez ücretlide olsa vpn net normal net hizini yari yariya kaybeder bu durumda da izledigin tv yayinlari donma takilma gibi sorunlar yasatir. bana vpn hic gerekmiyor bir ara deneme amacli octohide yi kullandim o zaman fark ettim ve speedtest yaptigimda net hizini cok cok düsürdügünü gördüm. kodi ye github eklentisini kur tüm aramalari box cihaz üzerinden tarama yaparsin bilinmeyenlerde cok var burda isim veremeiyorum.

Hocam baubau ve bee tamamen türkçe dublajlı içerikler var mı? Kodi çok kompleks yani karışık geliyor ona göre kurup tekrar uğraşalım 😅
filim eklentisi yok farkli ülke katagorili iptv görevi yapmakta ama bir ara ben sadece filim katagorisi eklentiside görmüstüm deneme amacli baktim dil ingilizce her dilde mevcutmu onu bilmiyorum ülke katagorileri icieriginde vardir. pek flim seyretmedigim icin dikkat etmedim. geczinirken denk gelirsem buraya yazarim

filim eklentisi yok farkli ülke katagorili iptv görevi yapmakta ama bir ara ben sadece filim katagorisi eklentiside görmüstüm deneme amacli baktim dil ingilizce her dilde mevcutmu onu bilmiyorum ülke katagorileri icieriginde vardir. pek flim seyretmedigim icin dikkat etmedim. geczinirken denk gelirsem buraya yazarim
Sana zahmet üstad kodi uğraştırıcı biliyorsun en azından yüklü arkadaşlar bir bakıp bilgi verebilirse, bizde boştan yere uğraşmamış oluruz 😊

Film eklentisi elementum var torrent üzerinden calisiyor gayet güzel kullanıyorum.

Geri