Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kodi çok yavaşKodi sevmediğim bir uygulama. Sitede çok fazla kaybolmaya gerek yok popüler kısmı size yeter. Yalnız adam eklentilerin birinde kanallarla gereksiz oynamış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet üzerine seyirturk eklentisi vardı onu kurdum , arada bakıyorum, kumanda desteği ve arayüzü sevdiğim için severek kullanıyorumKodi çok yavaş
@dehakan7 sen kullanıyorsun mu ustad ben sevmem valla
Onun m normal uygulaması daha güzel yaEvet üzerine seyirturk eklentisi vardı onu kurdum , arada bakıyorum, kumanda desteği ve arayüzü sevdiğim için severek kullanıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kodi ile dene derim , fark varOnun m normal uygulaması daha güzel ya
Ne gibiKodi ile dene derim , fark var![]()
turkvod hala kullaniyorum benden baska kullanan yok gibi yaninda da baubau ve bee kuruluTürkvod hala var mı kullanılıyor mu?
Onu nasıl kurarız ücretli idi bir araturkvod hala kullaniyorum benden baska kullanan yok gibi yaninda da baubau ve bee kurulu
seyirtürk eskisi gibi degil cogu kanallari aktif degil ve kanal gecisleri cok ama cok agir sana tavsiyme baubau ve michaz eklenileri 1080p kalitesinde + 4k kanallarin %95 aktif 10-12 farkli ülke mevcut.Evet üzerine seyirturk eklentisi vardı onu kurdum , arada bakıyorum, kumanda desteği ve arayüzü sevdiğim için severek kullanıyorum
turkvod hala ücretli ama cok bir para degil 2 paket sigara parasi ve bedava iki alternatif isim verdim bunlar bedava github dan arastirma yaparsan uzantilarina ulasirsin.Onu nasıl kurarız ücretli idi bir ara
Kodi krali abim basligimiza seref verdi. TR'de byebyedpi ile bee calismiyor. aslinda o da guzele benziyor. Ondan yazmadimturkvod hala ücretli ama cok bir para degil 2 paket sigara parasi ve bedava iki alternatif isim verdim bunlar bedava github dan arastirma yaparsan uzantilarina ulasirsin.
vpn kullanman gerekiyordur engel vardir. bende aktif yurtdisi.Kodi krali abim basligimiza seref verdi. TR'de byebyedpi ile bee calismiyor. aslinda o da guzele benziyor. Ondan yazmadim
Vpn TR'de cok pahali, octohide'da reklam var, proton'u da sevemedim uc ulke veriyor ucretsiz. Modlu vpn'ler saldiri yapiyor. Onun yerine byebyedpi kullaniyorum cok guzel. Tam surumu ucretsiz.vpn kullanman gerekiyordur engel vardir. bende aktif yurtdisi.
bedava vpn hizi düsük olur. ve iptv kullaniminda cok net yedigi icin bazi vpn limitli oldugu icin de yetmez ücretlide olsa vpn net normal net hizini yari yariya kaybeder bu durumda da izledigin tv yayinlari donma takilma gibi sorunlar yasatir. bana vpn hic gerekmiyor bir ara deneme amacli octohide yi kullandim o zaman fark ettim ve speedtest yaptigimda net hizini cok cok düsürdügünü gördüm. kodi ye github eklentisini kur tüm aramalari box cihaz üzerinden tarama yaparsin bilinmeyenlerde cok var burda isim veremeiyorum.Vpn TR'de cok pahali, octohide'da reklam var, proton'u da sevemedim uc ulke veriyor ucretsiz. Modlu vpn'ler saldiri yapiyor. Onun yerine byebyedpi kullaniyorum cok guzel. Tam surumu ucretsiz.
Hocam baubau ve bee tamamen türkçe dublajlı içerikler var mı? Kodi çok kompleks yani karışık geliyor ona göre kurup tekrar uğraşalımturkvod hala kullaniyorum benden baska kullanan yok gibi yaninda da baubau ve bee kurulu
reis benim yazdıklarımı kur hepsi türkçe dublaj. dexe'deki baubau zatenHocam baubau ve bee tamamen türkçe dublajlı içerikler var mı? Kodi çok kompleks yani karışık geliyor ona göre kurup tekrar uğraşalım![]()
filim eklentisi yok farkli ülke katagorili iptv görevi yapmakta ama bir ara ben sadece filim katagorisi eklentiside görmüstüm deneme amacli baktim dil ingilizce her dilde mevcutmu onu bilmiyorum ülke katagorileri icieriginde vardir. pek flim seyretmedigim icin dikkat etmedim. geczinirken denk gelirsem buraya yazarimHocam baubau ve bee tamamen türkçe dublajlı içerikler var mı? Kodi çok kompleks yani karışık geliyor ona göre kurup tekrar uğraşalım![]()
Sana zahmet üstad kodi uğraştırıcı biliyorsun en azından yüklü arkadaşlar bir bakıp bilgi verebilirse, bizde boştan yere uğraşmamış oluruzfilim eklentisi yok farkli ülke katagorili iptv görevi yapmakta ama bir ara ben sadece filim katagorisi eklentiside görmüstüm deneme amacli baktim dil ingilizce her dilde mevcutmu onu bilmiyorum ülke katagorileri icieriginde vardir. pek flim seyretmedigim icin dikkat etmedim. geczinirken denk gelirsem buraya yazarim
Film eklentisi elementum var torrent üzerinden calisiyor gayet güzel kullanıyorum.filim eklentisi yok farkli ülke katagorili iptv görevi yapmakta ama bir ara ben sadece filim katagorisi eklentiside görmüstüm deneme amacli baktim dil ingilizce her dilde mevcutmu onu bilmiyorum ülke katagorileri icieriginde vardir. pek flim seyretmedigim icin dikkat etmedim. geczinirken denk gelirsem buraya yazarim