Yardım Klavye a nın sırasına kendi basıyor ben basınca çalışmıyor

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
gamepower saber rgb kullanıyodm dün gece hiç bi sorunu yokken daha demin açtığımda kendi kendine adslşva2af3awşkd gibi randomlar atmaya başladı a nın sırası kendi kendine basıyor ben basınca çalışmıyor görseldeki mavi tuşlar kendi kendine bastığı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-12 133606.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-12 133606.png
    341.9 KB · Görüntüleme: 167
kalvyenin programını kullanıyorsanız silip güncel versiyonu tekrar yüklemeyi dener misiniz

bir ara böyle bir sorun bende de olusmustu. pc yi tüm kapattim klawyenin pc ye usb yerlerini degistirdim. ve klayenin en son güncel apk indirip kurdum sorun düzeldi ve bir daha da klawye kafasina göre cizikler atmadi.

Benimde bir tecrübem olmuştu shift sürekli taklılıyordu, ters çevirip bir kaç kere masaya çarptım, dersini aldı sanırım artık yapmıyor :) şaka bir yana toz filan çok etkili galiba, ben artık arada temizlik yapıyorum temiz klavye 3-4 senedir sorun çıkarmıyor...

Benimde bir tecrübem olmuştu shift sürekli taklılıyordu, ters çevirip bir kaç kere masaya çarptım, dersini aldı sanırım artık yapmıyor :) şaka bir yana toz filan çok etkili galiba, ben artık arada temizlik yapıyorum temiz klavye 3-4 senedir sorun çıkarmıyor...
Dün heryerini temizledim ama düzelmedi içini açtım devrelerine baktm sıvı kaçmış olabilir mi diye oda yok bulamadım sorunu tam

Dün heryerini temizledim ama düzelmedi içini açtım devrelerine baktm sıvı kaçmış olabilir mi diye oda yok bulamadım sorunu tam
temizlediyseniz çok daha fazla diyecek bişey yok, elektrikten anlayan biri devrelerin değerlerine baksın diyebiliyorum . geçmiş olsun.

Yağsız kontak temizleyici ya da kuru hava deneyin derim

Geri