Kendinize bu kişiyi tanımasaydım dediğiniz kişi oldu mu

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
Soru açık gerçekten de oldu mu bu kişiyi tanımasaydım dediğiniz
Benim şuana kadar 2 kişi var 2 side sevdiğim kadınlardı

Onun dışında da arkadaşlarımdan oldu öyle bir kişinin varlığı bile hatırlattıkça insanı demoralize ediyor kadın ya da erkek farketmeksizin

Bir iki kişide benim var öyle. Ama tüm bağlarımı kopardığım için artık tanımıyor durumuna döndüm. Tabii hafızadan tamamen silmek mümkün değil. İnsan aklına gelince hayıflanıyor yine de.

Bir iki kişide benim var öyle. Ama tüm bağlarımı kopardığım için artık tanımıyor durumuna döndüm. Tabii hafızadan tamamen silmek mümkün değil. İnsan aklına gelince hayıflanıyor yine de.
Keşke hafızayı silme gibi bir şey olsa ben yaparım net

Onun dışında da arkadaşlarımdan oldu öyle bir kişinin varlığı bile hatırlattıkça insanı demoralize ediyor kadın ya da erkek farketmeksizin
İnsanın okadar

Benim de o kadar çok keşkelerim varmı,hangisini yazayım?

Güzel bir düşünce ama o zamanlarda yaşanan onca güzel anı bertaraf olup gidecek Attila İlhan'ın dediği gibi ayrılıkta sevdaya dahil. :)

Güzel bir düşünce ama o zamanlarda yaşanan onca güzel anı bertaraf olup gidecek Attila İlhan'ın dediği gibi ayrılıkta sevdaya dahil. :)
Ah güzel dostum biz Domino taşları gibiyiz 1 hata tüm düzeni bitirdi

The bourne Identity diye bir film var. Senarist, muhtemelen kısa bir süre için bile olsa hafıza kaybı olayını yaşamış olmalı. Sanırım karmaşıklığı en iyi anlatan film bu benzerleri arasında. Sadece şunu yazayım, öyle filmlerde anlatıldığı gibi değil hafıza kaybı olayı.

Yazsam kitap olucak şekilde ama unutmaya çalışıyorum . en yakınım yani kardeşim ve ablam. Bir laf vardır.
"Erkeği toklukta, Kadını yoklukta, Evladı yaşlılıkta, Kardeşi mirasta, Arkadaşı yolculukta, Dostunu zor durumda tanırsın."

mumkunse bende sizlerin kulagina küpe mahiyetinde bir iki kelam edeyim isteyen okur gecer isteyen nasihat alir
insan dünyanin fanisi
ukbanin bakisidir
bugun hayatimiza girek selam veren her insan aslinda hayatimizdan bir daha cikmaz kimi hayirla kimi nefretle yad ediliri kula dusen şunu unutmasinki bu dunyanin sonu kulun ahiret hayatinin baslangicidir bugun hayatimizdan cikti gitti degimiz insanlar mahser yerinde hazir ve nazir olarak bulunacaktir yani demek istedigim her insan mutlaka hayatindaki insanlarla hesap gunu illaki bir araya gelecek iste insan o zaman gelmeden kendini sorgulamali kime ne yaptim kim bana ne yapti diye herkes bir biri uzerindeki hakki illaki almadikca kimsenin hesabi bitmez

Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Kıyamet gününde, haklar sahiplerine mutlaka verilecektir. Hatta boynuzsuz koyun için, boynuzlu koyundan kısas alınacaktır.” (Müslim, Birr 60. Ayrıca bk. Tirmizî, Kıyâmet 2)

Geri