betconnect
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Playerinizin Ses Kısmından Düzeltin English,Russia ve Türkçe Var Seçenek Olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Playerinizin Ses Kısmından Düzeltin English,Russia ve Türkçe Var Seçenek Olarak
Öğlen saatinde BBC earth de de ses ve görüntü senkron sorunu vardıtv8de sorun var galiba üstat
Tv8in kendi raw yayınını eklemiştim ama hala sorun var demekki mecburen farklı yayın çıkarıcam Yayın Değiştim şimdi kontrol edermisintv8de sorun var galiba üstat
Bbcde senkron kaymasi yok şuan temiz gibiÖğlen saatinde BBC earth de de ses ve görüntü senkron sorunu vardı
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum siz yazın cevap vermesemde not alıyorum hepsiniüstad çok güzel çalışıyor, istekler seni bunaltacak diye korkmuyor değilim.bu haliyle kalsın istekler bitmez.herşey var ve stabil
Şuan çok güzel eline sağlıkTv8in kendi raw yayınını eklemiştim ama hala sorun var demekki mecburen farklı yayın çıkarıcam Yayın Değiştim şimdi kontrol edermisin
Herhangi bir yerden kaynak bulamadım bulursam eklerimMoonbug çocuk kanalini ekleyebilir misiniz?
kral epg yi m3u içine entegre edemez misin ve link olarak github raw olamaz mı yedek olarak? eline sağlık liste süperÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Githuba entegre edeceğimi sanmıyorum epg için ise entegre edermiyim bilmiyorum ama denerizkral epg yi m3u içine entegre edemez misin ve link olarak github raw olamaz mı yedek olarak? eline sağlık liste süper
tamamdır kral sağol yinede eline sağlık yapıyosun bu sporu.Githuba entegre edeceğimi sanmıyorum epg için ise entegre edermiyim bilmiyorum ama deneriz
Var Eklerim öğleden sonraya doğruListe çok güzel elinize sağlık. Sizden bir ricam var. Cartoonito kanalını ekleme şansınız var mı?
Katılıyorumharikasın hocam lütfen bu şekilde stabil olarak kalsın
Keyifli Seyirlerharikasın hocam lütfen bu şekilde stabil olarak kalsın