Yardım Kekikdevam reposu kurdum ama animecix ve türkanime bozuk.

Ulgenzade

Üye
Konular
1
KekikAkademi gittiği için kekikdevam kurdum. KekikAkademi gitmesine rağmen animecix ve türkanimeye bağlanıyordu. Lakin kekikdevamda animeleri görsede açmak isteyince hata veriyor. Nasıl çözerim? Başka repo mu kullanmalıyım? Formda yeniyim. Soruyu hangi başlık altında açacağıma tam emin olamadım. Hatam varsa affola.

KekikAkademi gittiği için kekikdevam kurdum. KekikAkademi gitmesine rağmen animecix ve türkanimeye bağlanıyordu. Lakin kekikdevamda animeleri görsede açmak isteyince hata veriyor. Nasıl çözerim? Başka repo mu kullanmalıyım? Formda yeniyim. Soruyu hangi başlık altında açacağıma tam emin olamadım. Hatam varsa affola.
vira bismillah: hocam vpn kullanarak denediniz mi?

Sorunuza çözüm bulduktan sonra ÇÖZÜM olan mesajın yanındaki tiki işaretleyebilirsiniz.
1743757788412
Bunu işaretlemek çözümün o mesajda olduğunu gösterecektir.
İyi forumlar.

Çözüm
Animecix APK sı var mı bir tek oradan izleniyor detective Conan. Tr anime izle den indiremiyorum

Kekikdevam deposunu giriyorum fakar geçersiz veri uyarısı veriyor yardım ederseniz secinirim

Kekikdevam deposunu giriyorum geçersiz veri hatası veriyor çözümü nedir acaba ustalar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250407_083846_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250407_083846_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    379.9 KB · Görüntüleme: 4

Konuyu görüntüleyenler

Geri