Kaynak m3u listesi

emrxxxx

Üye
Konular
4
Merhaba, denk geldiğim ücretli listelerin yayınlarında takılma, kilitlenme gibi problemler yaşadığım için böyle bir liste oluşturma gereği duydum.
Bazılarını araştırıp, bazılarını da F12 ile bulup ekledim, genel olarak 720p olarak ayarladım. İsterseniz bağlantıları deneyerek 1080p'ye çekebilirsiniz, çoğu 1080p destekliyor.

Tüm kanallar çalışıyor ve bir kaç tanesi hariç hızlılar, bilgisayarda VLC, Televizyon'da TELEVİZO uygulamasını kullanıyorum.

Kaynak dışı eklediklerim var, mor spor kanalları var ama onları gerektikçe değiştiriyorum, kaynak değil.
Eğer mevcut kanallarda sıkıntı yaşarsanız düzeltirim, sizin de kaynak bağlantılarınız varsa paylaşırsanız güzel olur.
Dilerseniz, paylaştığım listede sorun olursa veya eklemek istediğiniz bir şey olursa, düzenleyip burada paylaşırsanız hepimize katkısı olur.
Şimdiden teşekkürler. 🙏

Listenin güncel halini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• xx.m3u
    10.7 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Emeğine sağlık teşekkürler içinde 2 tane ip TV var onları alıp daha güzel bir liste oluşturabilirsin bilginize

Şey şöyle bir sıkıntı var bu listlerin kullanıcı sınırı 1 bu listeyi bir kişi izler diğerlerin yayını donar yani başka liste aramaya devam..

Şey şöyle bir sıkıntı var bu listlerin kullanıcı sınırı 1 bu listeyi bir kişi izler diğerlerin yayını donar yani başka liste aramaya devam..
Merhaba, geneli zaten ulusal kanallar ve kendi sitelerinden çekilen bağlantılar. Kaynak url olduğu için böyle bir sorun olmaz.
İndirip bakmadan yorum yaptığınızı düşünüyorum veya kaynak bağlantının anlamını bilmiyorsunuz?

Son düzenleme:
Merhaba, geneli zaten ulusal kanallar ve kendi sitelerinden çekilen bağlantılar. Kaynak url olduğu için böyle bir sorun olmaz.
İndirip bakmadan yorum yaptığınızı düşünüyorum veya kaynak bağlantının anlamını bilmiyorsunuz?
Biz zaten bu sektördeyiz fakat siz IPTV Hesaplarındaki kanallardan koyarsanız mor paket diye izlemek isteyene zaman kaybı yaşatırsınız ve bunlarda kaynak yayın olmaz.Bir diğer husus ise zaten listendeki ulusal kanallar zaten uzun muhalefet diye bir arkadaşın o listeyi de bilmeyen yoktur amacın içerik üretmek ise kendi emeğini katmanıda dilerim…

İyi Geceler Sağlıcakla Kal…

Biz zaten bu sektördeyiz fakat siz IPTV Hesaplarındaki kanallardan koyarsanız mor paket diye izlemek isteyene zaman kaybı yaşatırsınız ve bunlarda kaynak yayın olmaz.Bir diğer husus ise zaten listendeki ulusal kanallar zaten uzun muhalefet diye bir arkadaşın o listeyi de bilmeyen yoktur amacın içerik üretmek ise kendi emeğini katmanıda dilerim…

Bu sektörde olup, kaynak bağlantının sınırı olmadığını bilmeyip yorum yapmanız şaşırttı açıkçası, çünkü söylediğiniz şeyin benim düzenlediğim liste ile uzaktan yakından bir alakası yok.
Ayrıca mor paketler var ancak onlar kaynak değil, güncelliyorum diye belirtmişim.
Lütfen siz benim paylaşımlarımın altına yorum yapmayın, çünkü konu saçma yerlere gidiyor.

Son düzenleme:
Bu sektörde olup, kaynak bağlantının sınırı olmadığını bilmeyip yorum yapmanız şaşırttı açıkçası, çünkü söylediğiniz şeyin benim düzenlediğim liste ile uzaktan yakından bir alakası yok.
İyi geceler. :)
Ahahahahah Kaynak Bağlantı Ulusallarda Var ever doğru ama Mor paket olsun diğer ücretli kanallar olsun orada kaynak yok YOK anlatabiliyormuyum aldığın linkler IPTV m3u Hesabından bir yayının kaynak olduğu sonunun .m3u8 olması ile anlaşılır ama sendeki mor paket ve diğer ücretli spor kanallarında m3u kanalları var benim işimi bana mı öğretiyorsun 😂

Bu bağlantıları ulusal kanalların kendi sitesinden bulabiliyorsunuz, galiba sizin bundan da haberiniz yok? Yani herhangi birisi bulup paylaşmış olabilir, ama ben oradan değil bağlantıların çoğunu kendi sitesinden çektim.

Madem Kaynak Nedir Bilinmiyor Şöyle Örnek Verebilirim,Mesela bu Link Nat Geo nun;
Kod:
https://saran-live.ercdn.net/natgeohd/index.m3u8?st=uo_tiDvIzeRrTIyZ402B9g&e=1738278432
Bu kaynak linktir s sporttan çektim bak bunun sonunda m3u8 var ama senin kanalına bakalım;

Kod:
http://ip55.ip-51-89-103.eu:8080/ismail37/Gsq2emcNA37v/286551
bu ise bir ıptv hesabından alınmış yayın yani kaynak değil bu heran patlayabilir kullanıcı adı şifre değiştiğinde ama sorun bu değil bu yayını 10 kişi izler 10uda 30 saniyede bir loadinge girer yani demem oki bu yayınlar KAYNAK YAYIN DEĞİLDİR.

(NAT GEO DA HEDİYEM OLSUN İSTEYEN KULLANIR)

Bu bağlantıları ulusal kanalların kendi sitesinden bulabiliyorsunuz, galiba sizin bundan da haberiniz yok? Yani herhangi birisi bulup paylaşmış olabilir, ama ben oradan değil bağlantıların çoğunu kendi sitesinden çektim.
Amacınız konuyu baltalamak, hasetlikse lütfen dediğim gibi benim hiç bir konuma mesaj yazmanızı istemiyorum.
Benim ulusal kanallara lafım yok onlar zaten free şekilde istediğin gibi çekebiliyorsun zaten benim sözüm mor kanallara ulusalları ister paylaş ister paylaşma zaten heryerde var

Ahahahahah Kaynak Bağlantı Ulusallarda Var ever doğru ama Mor paket olsun diğer ücretli kanallar olsun orada kaynak yok YOK anlatabiliyormuyum aldığın linkler IPTV m3u Hesabından bir yayının kaynak olduğu sonunun .m3u8 olması ile anlaşılır ama sendeki mor paket ve diğer ücretli spor kanallarında m3u kanalları var benim işimi bana mı öğretiyorsun 😂
Dostum, bu yazdığını yeni gördüm. Sen galiba kendine çatacak adam arıyorsun? Senin paylaşıp, mor kanallar vs. patlayınca kaldırdığın listeye de şimdi baktım, etrafta ne kadar liste varsa toplayıp birleştirmişsiniz. Yorumlarda birisi eklemiş oradan indirdim, listeniz o kadar düzensizmiş ki başkaları düzenleme gereği duymuş. İşiniz tam olarak bu değil galiba?

Bu konudaki amaç genel olarak kaynak url'lerden oluşan bir liste sunmak. Benim önceliğim mor kanallar falan değil, sadece ulusal kanalları kaynağından seyretmek. En azından kaynak bağlantıların olduğu bir liste sunmak, bu kadar!

Bak, ben orada mor paketler kaynak değil diye belirtmişim, değil mi? Hani orada "kaynak yok, YOK" diye yükselmene gerek yok zaten, belirtmişim.

Bak, "mor spor kanalları var ama onları gerektikçe değiştiriyorum, kaynak değil" yazmışım. Büyük ihtimal anlamamakta ısrar ettiğin nokta burası.

Verdiğin Nat Geo bağlantısı o liste içindeki tek faydalı şey, aboneysen zaten aboneliğin bittiği zaman silinip gidecek. Uzun süre parasını ödersen, herkes kullanır, hediye anlamında. :) Bir aboneliğin olduğunu da düşünmüyorum, büyük ihtimal bağlantıyı bir yerden buldun.
Ek olarak, ben kimseye işini öğretmek gibi bir hadsizlik yapmadım. Bunu nereden çıkarttığını anlamış değilim.

Eğer başta mor kanalları belirtmeden, genel olarak orijinal bağlantıdan oluşan listeye "bu liste 1 kişilik" dersen, ben sana normal olarak "kaynak URL'si sınırsızdır" diyebilirim. Bu sana işini öğrettiğim anlamına gelmez, senin yaptığın yorumun yanlış olduğu anlamına gelir.

Aynı zamanda alaylı yazılımcıyım, gayet üretken bir insanım. Amacım forumda topluluğa elimden geldiğince katkı sağlamak, kimseye işini öğretmek gibi bir niyetim yok, kimse de bana işimi öğretmesin.

Örnek veriyorum, senin de konun var. Gelip baltalayıp "bunu başkası paylaştı zaten", "mor kanallar kaynak değil" gibi şeyler de yazmadım. Lütfen sende benim konularıma hiçbir şekilde mesaj yazma.

Dediğim gibi, konu farklı yerlere gidiyor, gerek yok.

Son düzenleme:
Madem Kaynak Nedir Bilinmiyor Şöyle Örnek Verebilirim,Mesela bu Link Nat Geo nun;
Kod:
https://saran-live.ercdn.net/natgeohd/index.m3u8?st=uo_tiDvIzeRrTIyZ402B9g&e=1738278432
Bu kaynak linktir s sporttan çektim bak bunun sonunda m3u8 var ama senin kanalına bakalım;

Kod:
bu ise bir ıptv hesabından alınmış yayın yani kaynak değil bu heran patlayabilir kullanıcı adı şifre değiştiğinde ama sorun bu değil bu yayını 10 kişi izler 10uda 30 saniyede bir loadinge girer yani demem oki bu yayınlar KAYNAK YAYIN DEĞİLDİR.

Mesela senin listendeki now'u direkt bir yerden kopyalamışsın:
Kod:
https://c.fulltvizle.com/fox/index.m3u8
Benim listemdeki now direkt kaynağından:
Kod:
https://uycyyuuzyh.turknet.ercdn.net/nphindgytw/nowtv/nowtv_720p.m3u8
Dediğim gibi amacım genel olarak bu tür url leri paylaşmak.
Ücretli kanallar zaten çoğu yerde var, onları da ücretsiz yerlerden çekip ekleyebilirim dert değil.

Elie sağlık türksat kanalları bana yeritor mor parket önemsiz evimde uydu alıcısı yok denicem eve gidince ries

Arkadaşlar, sonuçta herkes bilgisi dahilinde birşeyler paylaşmaya çalışıyor. Eksiği olur, yanlışı olur, doğrusu olur.. Paylaşan herkese burada kapılar sonuna kadar açıktır. Yorumlarımızı mümkün olduğunca anlaşılır ve samimi yazarsak amacına daha kolay ulaşır.
Teşekkürler, iyi forumlar
Mesela senin listendeki now'u direkt bir yerden kopyalamışsın:
Kod:
https://c.fulltvizle.com/fox/index.m3u8
Benim listemdeki now direkt kaynağından:
Kod:
https://uycyyuuzyh.turknet.ercdn.net/nphindgytw/nowtv/nowtv_720p.m3u8
Dediğim gibi amacım genel olarak bu tür url leri paylaşmak.
Ücretli kanallar zaten çoğu yerde var, onları da ücretsiz yerlerden çekip ekleyebilirim dert değil.
Benim ulusal kanallara lafım yok onlar zaten free şekilde istediğin gibi çekebiliyorsun zaten benim sözüm mor kanallara ulusalları ister paylaş ister paylaşma zaten heryerde var

Kod:

Kod:

şu hediyeleri artırsan ne güzel olur mesela s sport plus kanalları gibi :D senin listene hiç denk gelmedim öncedengörseydim keşke :)

Son düzenleme:

Geri