Yardım Katagori yardim

parstv

Paylaşımcı
Konular
30
dostlar bu az once vavoo dan cektim full liste fakat pc olmadigindan katagorilere ayiramiyorum bunu katagorilere ayira bilecek veya nasil katagorilere ayiracagimi tarif eden olursa memnun olurum
katagori dedigim ülkele ayrilcak iptv oynaticiya attimmi tek liste olarak gorunuyor her ulke ayri gorunsun baska bisey degil yaniIMG 20250530 214824

buraya eklicem burdaki gibi gorunsun

Ekli dosyalar

• vavoo-all.txt
    903.2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
dostlar bu az once vavoo dan cektim full liste fakat pc olmadigindan katagorilere ayiramiyorum bunu katagorilere ayira bilecek veya nasil katagorilere ayiracagimi tarif eden olursa memnun olurum
Gireceksin dosya yöneticisinden tek tek eklle eklyecen

katagori dedigim ülkele ayrilcak iptv oynaticiya attimmi tek liste olarak gorunuyor her ulke ayri gorunsun baska bisey degil yaniEkli dosyayı görüntüle 8383

buraya eklicem burdaki gibi gorunsun
Python ile belli başlıkları ekle örnek veriyorum

Spor= bein Sports tabii spor exxen spor
Bu şekilde ayırabilirsin

usta anladim dosya icerigine bakmadim cok karisikmis ben tek tek ulekeli alip bir dosyada toplayim tek dosyada toplarken her ulkeyi ayrimak icin ne yapmam lazim yani nasil bir isaret veya kod yazmam lazim

bende pc olmadigindan telefonda cok zor oluyor her ulkeyi ayri ayri dosya olarak aldim burdan atsam her dosyayi tek bir dosyada toplaya bilirmisiniz

dosyalr burda her ulke ayri ayri tek bir dosyada toparlarsaniz sevinirim

Ekli dosyalar

• vavoo-ru.m3u
    48.3 KB · Görüntüleme: 9
  • vavoo-pt.m3u
    26.7 KB · Görüntüleme: 8
  • vavoo-pl.m3u
    39.5 KB · Görüntüleme: 9
  • vavoo-it.m3u
    40.2 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-es.m3u
    29.4 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-nl.m3u
    25 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-fr.m3u
    93.1 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-bg.m3u
    18.7 KB · Görüntüleme: 8
  • vavoo-al.m3u
    68.3 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-ar.m3u
    151.1 KB · Görüntüleme: 7
  • vavoo-de.m3u
    117.6 KB · Görüntüleme: 8
  • vavoo-tr.m3u
    128.1 KB · Görüntüleme: 26
Pc de olsa 2 dakikalik is android boxda zor at bir bakalim kanal cok olunca kopyala yapistir olmuyor

@parstv usta verdiğin dosya da ayırmak zor olur ülke kategorilerine ama sitesinden çekerken ayarlanabilir ben güncel listeyi çeken ve m3u olarak indiren bağlantıyı sana vereyim ister tüm ülkeleri tek sefer de indir ister her ülkeyi ayrı ayrı indir ister istediğin ülkeleri seç indir örnekleri vereceğim bağlantı olarak https kısmında boşluk bırakacağım
tüm ülkeler için bağlantı
h ttps://koprulu4.global.ssl.fastly.net/vavookategorili/?kategori=All.m3u
Tek bir ülke için bağlantı türkiye için
h ttps://koprulu4.global.ssl.fastly.net/vavookategorili/?kategori=Turkey.m3u
Bir kaç ülke birden kategori seçmek için de böyle
h ttps://koprulu4.global.ssl.fastly.net/vavookategorili/?kategori=Turkey&Albania&Italy.m3u

Pc de olsa 2 dakikalik is android boxda zor at bir bakalim kanal cok olunca kopyala yapistir olmuyor tumunu indirdim vavoo all.txt dosyasi actim rus ve pt ekledim otekileri kopyalala yapistir yaptirmiyor
ben rus ve pt.txt olarak atayi

Hocam cok urastim anroid boxda kanallar cok olursa kopyala yapistir yaptirmiyor

IMG 20250530 234455

acilmaz usta yayinlar sırlı yayin sadece parstv apkda calisir icindeki koddan dolayı 🤣🤣🤣
'' İçinde olmayan koddan dolayı.'' de, sen şuna! 🤨
@goker61, VLC ile açtığında, ya da listeye bu user-agent kodunu eklediğinde; değil'' sırlı'' okunmuş-üflenmiş dahi olsa açılır.
'' http-user-agent=VAVOO/2.0 ''

alla alla şimdi deneyim dedim hiçbişe yapmadan vlc de anında açıldı yayınlar

sfvipplayer de de açıldı

Geri