Hayır telefonda 1.72 mb gözüküyor ama usb ile tv ye atınca dosya yöneticisinde 0 mb olarak gözüküyor haliyle televizo görmüyor dosyayıİndirdiğiniz dosya 0 mb görünmüyor değil mi telefonunuzda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hayır telefonda 1.72 mb gözüküyor ama usb ile tv ye atınca dosya yöneticisinde 0 mb olarak gözüküyor haliyle televizo görmüyor dosyayıİndirdiğiniz dosya 0 mb görünmüyor değil mi telefonunuzda?
televizo ile açtımda ne film fotoları var ne gruplama var kimileri çalışıyor kimileri çalışmıyor karışık ve düzgün değil kısaca arkadaşa paylaşımı için teşekkürler ama ben beğenmedim bu konu daha güzel ve güncel dizi ve film olarak ayrı ayrı linkleri var onu tavsiye ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7382 Film
Send files to TV yi wifi uzerinden kullanmıyor musunuz. Usb niye ki?Evet hep kullandığım bir program. İlk defa böyle bir hata verdi. Telefondan USB ye atıp Tv ye attım dosya 0 mb gözüküyor o şekilde de yükleyemedim maalesef.
Hocam işte send to files hata verince usb ile atayım dedim o da olmadı neyse artık teşekkülerSend files to TV yi wifi uzerinden kullanmıyor musunuz. Usb niye ki?
Usb bellek kullaniyorsaniz, ondan kaynaklanan bir problem olabilir.
O zaman dosyada problem olabilir.Hocam işte send to files hata verince usb ile atayım dedim o da olmadı neyse artık teşekküler![]()